Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Dragster 42103

Met de LEGO Technic 42103 Dragster kun je een snelle auto in elkaar zetten en spannende races beleven.
Deze set biedt uitdaging, verbetert het probleemoplossend vermogen en kan worden omgebouwd tot een pull-back hot rod.
Geschikt voor kinderen van 7 jaar en ouder.
Bestel nu voor de ultieme race-ervaring!

Waar is LEGO Dragster 42103 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 5.9919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 16.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Amazon.nl Amazon.nl € 23.2201-08-2022

Bekijk meer Technic sets

aantal lego stenen icoon
225
leeftijd icoon
7+
intro datum icoon
01-01-2020
exit datum icoon
31-12-2021
lego miniFigs icoon
0
lego set nummer icoon
42103
lego insiders punten icoon
150
punten

Ben jij op zoek naar een coole uitdaging waarbij je zelf een snelle auto in elkaar kunt zetten? Dan is de LEGO® Technic (42103) Dragster de perfecte optie voor jou! Met deze set kun jij als kleine coureur jouw eigen auto bouwen en vervolgens de spanning en sensatie van een zinderende race beleven. Het speelplezier begint pas echt zodra het model is gebouwd. Zet het miniverkeerslicht ergens neer, trek de speelgoedauto naar achteren en laat hem los om hem weg te zien scheuren.

De opvallende kleuren van deze auto zullen je meteen aanspreken. Zie hoe de vlammen net als bij een echte dragster uit de uitlaat schieten! Tijdens het bouwen krijg je niet alleen een kick van het feit dat jij zelf deze snelle auto in elkaar zet, maar versterk je ook jouw probleemoplossend vermogen. En dat allemaal terwijl je lekker aan het spelen bent!

Met het 2-in-1 model kun je deze dragster bovendien ombouwen tot een coole pull-back hot rod. Welke van de twee wordt jouw favoriet? De wheelies makende dragster of de stoere hot rod? Elke dag wordt een racedag met deze 2-in-1 set, en kinderen kunnen deze pull-back speelgoedauto heel eenvoudig laten rondscheuren. Ontdek zelf hoe snel hij gaat!

Kinderen kunnen leren hoe een dragster werkt en daarna de wheeliehendel vergrendelen om bloedstollende wheelies uit te voeren of op de grond een nieuw snelheidsrecord proberen te breken. Het verkeerslicht is het startsein voor eindeloos speelplezier. Trek naar achteren en laat los. Zo simpel is het!

Deze LEGO® Technic (42103) set is een geweldig cadeau voor LEGO fans, liefhebbers van racespeelgoed en iedereen die van een bouwuitdaging houdt. Ben jij op zoek naar leuk speelgoed voor kinderen van 7 jaar of ouder? Dan is deze set precies wat je zoekt.

De auto is supersnel, maar heeft geen batterijen nodig. Alle kracht komt voort uit de pull-back motor, dus het speelplezier kan direct beginnen. De LEGO® Dragster is ca. 32 cm lang, 12 cm hoog en 10 cm breed – precies het juiste formaat voor rollenspellen op de racebaan.

Gedrukte instructies zijn inbegrepen, maar je kunt ook een leuke, nieuwe manier ontdekken om te bouwen: met de digitale Instructions PLUS in de gratis LEGO Life app. Deze coole app bevat zoom- en draaifuncties waardoor kinderen zelfstandig kunnen leren bouwen. Dankzij de realistische beweging en werking van LEGO® Technic sets kunnen jonge LEGO bouwers op een laagdrempelige en levensechte manier kennismaken met de wereld van techniek.

Alle LEGO® Technic onderdelen zijn ontwikkeld volgens de hoogste industrienormen. De stenen passen altijd perfect op elkaar. Bovendien worden alle LEGO® Technic sets grondig getest om er zeker van te zijn dat elke bouwset voldoet aan de strengste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen.

Kortom, deze LEGO® Technic (42103) Dragster is een cadeau boordevol actie en speelplezier, perfect voor jong en oud! Ga de uitdaging aan en bouw jouw eigen snelle auto. Laat de adrenaline door je lichaam gieren terwijl de auto over de racebaan scheurt. Bestel nu en beleef de ultieme race-ervaring met LEGO® Technic!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:30

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 5.99 (27-06-2023) € 31.20 (31-07-2022) € 21.55

Ook aanbevolen:

foto van lego set42143

Ferrari Daytona SP3

foto van lego set42010

Off-road racer

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.