Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Catamaran 42105

De LEGO Technic Catamaran (42105) is het eerste LEGO Technic model dat op water blijft drijven.
Met een klassiek design en realistische functies kunnen zeilliefhebbers spelenderwijs leren zeilen.
De set biedt niet alleen leerzame speelmogelijkheden, maar ook eindeloze bouw- en speelmogelijkheden.
Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar en vereist geen batterijen.
Ervaar een unieke speelervaring en bouwvaardigheden met deze drijvende catamaran!

Waar is LEGO Catamaran 42105 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 39.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Amazon.nl Amazon.nl € 39.9501-08-2022
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 39.9919-09-2024

Bekijk meer Technic sets

aantal lego stenen icoon
404
leeftijd icoon
8+
intro datum icoon
01-01-2020
exit datum icoon
31-12-2021
lego miniFigs icoon
0
lego set nummer icoon
42105
lego insiders punten icoon
300
punten

Wil jij ook zinderende bootraces naspelen en spelenderwijs leren zeilen? Dan is de LEGO Technic Catamaran (42105) echt iets voor jou! Dit is het eerste LEGO Technic model dat daadwerkelijk kan blijven drijven op water. Hoe cool is dat?!

De catamaran heeft een klassiek design met 2 rompen en lijkt sprekend op een echte boot. Zeilliefhebbers kunnen ontdekken hoe de zeilen werken en hoe ze de stabiliteit van de boot kunnen maximaliseren met de kielzwaarden. En natuurlijk kun je met het roer sturen en zo de ultieme racepositie behalen.

Maar deze set biedt niet alleen leerzame speelmogelijkheden, je kunt er ook eindeloos mee bouwen, herbouwen en spelen. Bouw de catamaran, zet hem vervolgens in bad en bedenk je eigen zinderende zeilavonturen. Of bouw de boot om tot een racespeedboot. Het kan allemaal met deze set.

LEGO Technic sets zijn ideaal voor jongeren én volwassenen die graag nieuwe technische vaardigheden willen opdoen of simpelweg van bouwen houden. De catamaran biedt een geavanceerde bouwervaring en is uitdagend voor zowel kinderen als volwassenen. Bovendien beleef je er veel plezier aan!

De set is ontworpen voor kinderen vanaf 8 jaar en is een geweldig cadeau voor iedereen die van speelgoedboten houdt. De catamaran is ca. 32 cm lang, 22 cm breed en 44 cm hoog (gemeten vanaf de onderkant van het roer tot aan de top van de mast). Een ideaal formaat om in bad mee te spelen.

En het beste van alles? Deze LEGO catamaran heeft geen batterijen nodig! Hij wordt volledig aangedreven door fantasie en creativiteit.

Begin direct met het bouwen van deze catamaran dankzij de uitgebreide bouwinstructies in de doos. Wil je de racespeedboot bouwen? Geen probleem, de instructies hiervoor kun je online vinden.

Jonge LEGO fans kunnen een nieuwe wereld vol bouwplezier ontdekken met de kunststof LEGO Technic sets. De ontwerpen van de voertuigen met realistische functies zorgen voor onbeperkte actie en speelplezier, lang nadat het model is gebouwd.

LEGO stenen zijn ontwikkeld volgens de hoogste industrienormen. De LEGO Technic bouwsets zijn dus consistent, compatibel en steeds weer gemakkelijk in elkaar te zetten. Bovendien worden alle LEGO Technic onderdelen grondig getest om er zeker van te zijn dat elke set voldoet aan de strengste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen.

Kortom, met de LEGO Technic Catamaran (42105) beleef je een unieke speelervaring en meeslepende bouwervaringen. Word een snelle zeiler van wereldklasse en ga het water op met deze razendsnelle, drijvende catamaran!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:30

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 39.95 (25-05-2023) € 44.95 (31-07-2022) € 41.35

Ook aanbevolen:

foto van lego set42036

Straatmotor

foto van lego set42161

Lamborghini Huracán Tecnica

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.