Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Mobiele kraan 42108

De LEGO Technic 42108 Mobiele kraan is een coole set voor kraanwagenliefhebbers.
Met dit model, dat er geweldig uitziet en echt werkt als een kraan, leer je alles over techniek en beweging.
Het is een uitdagende bouwset met verschillende functies en is perfect voor LEGO Technic fans.
Met indrukwekkende afmetingen en gemakkelijk te volgen instructies, is het bouwen van deze set een plezier voor zowel jonge als volwassen LEGO fans.
Bestel vandaag nog en begin met bouwen!

Waar is LEGO Mobiele kraan 42108 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 99.9919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 14919-09-2024

Bekijk meer Technic sets

aantal lego stenen icoon
1292
leeftijd icoon
10+
intro datum icoon
01-01-2020
exit datum icoon
31-12-2021
lego miniFigs icoon
0
lego set nummer icoon
42108
lego insiders punten icoon
750
punten

Op zoek naar een coole en uitdagende LEGO set? Maak kennis met de LEGO Technic 42108 Mobiele kraan! Deze set is perfect voor kraanwagenliefhebbers die willen weten hoe megamachines werken. Met deze set vol actie en functies leer je alles over techniek en beweging terwijl je plezier beleeft op de bouwplaats!

Deze kraanwagen ziet er niet alleen geweldig uit, maar hij werkt ook nog eens als een echte kraan! Rijd het voertuig naar de juiste plek en zorg ervoor dat hij stevig staat met behulp van de steunpoten. Klim in de cabine en hef de boom, schuif de telescopische arm uit en gebruik de takel om de betonnen pilaar op te tillen. Geweldig voor rollenspellen of om erachter te komen wat deze megakraan allemaal kan!

De LEGO Technic 42108 Mobiele kraan brengt de wereld van techniek tot leven met zijn uitdagende en geavanceerde bouw. Ontdek alles wat je kunt doen met de verschillende functies en haal alles uit de kraan door de pilaar op te tillen en de truck naar het volgende karwei te rijden. Het model biedt een grote bouwuitdaging en is ideaal voor LEGO Technic fans die graag met een echt werkend model aan de slag gaan.

Deze kraanliefhebbers set is geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar en is een geweldige keuze als cadeau voor iemand die van LEGO Technic sets houdt en toe is aan een nieuwe bouwuitdaging. Het formaat van deze LEGO kraan valt direct op dankzij zijn indrukwekkende afmetingen van circa 48 cm lang en 11 cm breed en een arm van ongeveer 78 cm hoog. Dit model zal gegarandeerd alle aandacht naar zich toe weten te trekken wanneer je het ergens neerzet!

Het bouwen van deze set is gemakkelijk dankzij de gemakkelijk te volgen instructies in de doos en er zijn geen batterijen nodig om ermee te spelen, alleen maar een flinke dosis nieuwsgierigheid en zin om te bouwen! Zowel jonge als volwassen LEGO fans ontdekken met LEGO Technic sets een nieuwe wereld boordevol bouwplezier. Dankzij de coole ontwerpen van de voertuigen en geweldige functies beleef je eindeloos speelplezier, lang nadat het model is gebouwd.

Constructiespeelgoed moet stevig zijn en daarom voldoen de LEGO Technic sets aan de hoogste kwaliteitseisen van de industrie. Dit betekent dat de sets steeds opnieuw eenvoudig in elkaar te zetten zijn. Alle LEGO Technic onderdelen worden tot het uiterste getest om er zeker van te zijn dat elke bouwset voldoet aan de strengste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen. Goed om te weten als je op zoek bent naar het ideale cadeau voor een grote LEGO fan!

Kortom, de LEGO Technic 42108 Mobiele kraan is het perfecte cadeau voor jonge en volwassen kraanwagenliefhebbers die van een uitdaging houden. Bestel hem vandaag nog en ontdek hoe leuk het is om een echte megakraan te bouwen en ermee te spelen op de bouwplaats!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:30

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 149.00 (25-05-2023) € 149.00 (25-05-2023) € 149.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set42145

Airbus H175 Reddingshelikopter

foto van lego set42047

Politie onderscheppingsvoertuig

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.