Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Mini-graver 42116

De LEGO Technic Mini-graver (42116) is een stoere en uitdagende LEGO set voor jonge bouwvakkers vanaf 7 jaar.
Met realistische functies zoals een laadschop en een bestuurderscabine kunnen kinderen hun eigen mini-graver bouwen en eindeloos speelplezier beleven.
Het 2-in-1 model kan worden omgebouwd tot een hot rod en dankzij Instructions PLUS kunnen kinderen snel aan de slag.
Deze hoogwaardige LEGO set is perfect voor creatief spel en het ontwikkelen van technische vaardigheden.

Waar is LEGO Mini-graver 42116 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is InterToys InterToys € 5.9819-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Alternate Alternate € 7.9919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 9.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 9.9919-09-2024

Bekijk meer Technic sets

aantal lego stenen icoon
140
leeftijd icoon
7+
intro datum icoon
01-01-2021
exit datum icoon
31-12-2022
lego miniFigs icoon
0
lego set nummer icoon
42116
lego insiders punten icoon
75
punten

Ben je op zoek naar een stoere en uitdagende LEGO set voor de jonge bouwvakkers in jouw leven? Dan is de LEGO Technic Mini-graver (42116) zeker een aanrader! Met deze set kunnen kinderen vanaf 7 jaar hun bouwvaardigheden testen en eindeloze uren speelplezier beleven.

Bouw je eigen Mini-graver

Met deze LEGO set kunnen kinderen hun eigen mini-graver bouwen en ontdekken welke realistische functies het voertuig allemaal heeft. Zo heeft de mini-graver een laadschop met 2 functies, een bestuurderscabine, bedieningspaneel, veiligheidskooi en voor- en achterlichten. Met deze functies kunnen kinderen allerlei avonturen op de bouwplaats naspelen en hun eigen creativiteit de vrije loop laten.

2-in-1 model

Wanneer kinderen klaar zijn voor een nieuwe uitdaging, kunnen ze het model ombouwen tot een hot rod. Zo kunnen ze blijven spelen met hun LEGO set en hun bouwvaardigheden verder ontwikkelen. Dankzij Instructions PLUS, een digitale gids met zoom- en draaifuncties en een doorschijnende modus in de LEGO Bouwinstructies app, kunnen kinderen snel aan de slag met dit coole speelgoed.

Boeiend bouwspeelgoed

Het LEGO Technic universum is een wereld van geavanceerd bouwspeelgoed voor jonge LEGO fans die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging. Met deze set kunnen kinderen hun technische vaardigheden en bouwvaardigheden verder ontwikkelen en zich laten inspireren door de wereld van bouwvoertuigen en techniek.

Verras jonge bouwvakkers

Deze LEGO set is een perfect cadeau voor jongens en meisjes vanaf 7 jaar die graag met bouwvoertuigen spelen. Met authentieke details, zoals een laadschop om dingen op te tillen en te scheppen, zullen kinderen deze set zeker weten te waarderen. Met realistische functies en mogelijkheden is deze set perfect voor eindeloze avonturen op de bouwplaats, de weg of de boerderij.

Hoogwaardige kwaliteit

De LEGO Technic Mini-graver set is gemaakt van hoogwaardige kwaliteit LEGO onderdelen die voldoen aan strikte industrienormen. Hierdoor zijn ze consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen. LEGO Technic onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.

Conclusie

Ben je op zoek naar een uitdagende en stimulerende LEGO set voor jonge bouwvakkers? Zoek dan niet verder dan de LEGO Technic Mini-graver (42116). Met realistische functies en mogelijkheden, een 2-in-1 model en hoogwaardige kwaliteit LEGO onderdelen, is deze set perfect voor kinderen vanaf 7 jaar die graag creatief spelen en hun technische vaardigheden willen ontwikkelen. Bestel jouw LEGO Technic Mini-graver set vandaag nog en laat de bouwavonturen beginnen!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:12

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 5.98 (15-06-2023) € 19.99 (18-09-2022) € 10.15

Ook aanbevolen:

foto van lego set42033

Recordbreker

foto van lego set42066

Race-straaljager

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.