Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Racevliegtuig 42117

Stap in de spannende wereld van stuntvliegtuigen met het LEGO Technic Racevliegtuig (42117)! Dit 2-in-1 model is perfect voor kinderen vanaf 7 jaar en biedt urenlang bouw- en speelplezier.
Met interessante details, een opvallend kleurenschema en gedetailleerde sponsorstickers lijkt dit cadeau net een echt racevliegtuig.
De set bevat Instructions PLUS om kinderen te helpen bij het bouwen, en de LEGO Bouwinstructies app stimuleert creativiteit en probleemoplossende vaardigheden.
Combineer dit vliegtuig met andere LEGO sets voor nog meer avonturen.
Koop nu en start jouw LEGO-reis!

Waar is LEGO Racevliegtuig 42117 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Amazon.nl Amazon.nl € 7.9905-08-2022
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 9.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is InterToys InterToys € 9.9919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 9.9919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Alternate Alternate € 19.9919-09-2024

Bekijk meer Technic sets

aantal lego stenen icoon
145
leeftijd icoon
7+
intro datum icoon
01-01-2021
exit datum icoon
31-12-2023
lego miniFigs icoon
0
lego set nummer icoon
42117
lego insiders punten icoon
75
punten

Stap in de spannende wereld van stuntvliegtuigen met het LEGO® Technic Racevliegtuig (42117)! Dit ongelofelijk coole cadeau is perfect voor jongens en meisjes vanaf 7 jaar en brengt de sensatie van racen en vliegen tot leven. Het racevliegtuig heeft interessante details, zoals een propeller die ronddraait wanneer je het vliegtuig voortduwt, en een motorkap die open kan. Het opvallende groenblauwe en oranje kleurenschema met gedetailleerde sponsorstickers maakt dit cadeau helemaal af - het lijkt zelfs op een echt racevliegtuig!

Dit speelgoedvliegtuig is ook een 2-in-1 model en kan worden omgebouwd tot een stoer straalvliegtuig voor nog meer bouwplezier. Met Instructions PLUS kunnen kinderen snel en gemakkelijk aan de slag met deze set. Je kunt deze interactieve gids met zoom- en draaifuncties en een doorschijnende modus vinden in de gratis LEGO Bouwinstructies app. Hiermee leren kinderen zelfstandig bouwen en ontwikkelen ze hun creativiteit en probleemoplossende vaardigheden.

Het LEGO Technic universum biedt geavanceerd bouwspeelgoed voor jonge LEGO fans die toe zijn aan een nieuwe uitdaging. De sets bevatten voertuigen die qua uitstraling en functies lijken op hun echte tegenhanger en laten kinderen op een geweldige manier kennismaken met techniek en werktuigbouwkunde. Kinderen zullen het geweldig vinden om dit stevige stuntvliegtuig in elkaar te zetten en daarna te racen en vliegen met hun verbeelding.

Er zijn talloze details te ontdekken voor kinderen die van speelgoedvliegtuigen houden. Bekijk de motorkap die open kan, het landingsgestel en de ronddraaiende propeller voor urenlange rollenspellen met racevliegtuigen. Het LEGO Technic Racevliegtuig is ook een geweldig cadeau voor de feestdagen, een verjaardag of een andere gelegenheid voor kinderen vanaf 7 jaar die van stuntvliegtuigen houden.

Het Racevliegtuig is ca. 9 cm hoog (inclusief de propeller), 18 cm lang en 23 cm breed. Deze set bevat 154 onderdelen en biedt urenlang creatief speelplezier voor jong en oud. Bovendien worden LEGO Technic onderdelen geleverd met de hoogste kwaliteit en conformeren ze aan de strenge industrienormen. Dit betekent dat ze consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn. LEGO Technic stelt strenge veiligheidsnormen om ervoor te zorgen dat kinderen het bouwen en spelen met onze sets veilig kunnen doen.

Met het LEGO Technic Racevliegtuig beleef je de adrenalinekick van het racen en vliegen. Laat je fantasie de vrije loop en combineer dit speelgoed met andere LEGO sets om nog meer spectaculaire avonturen te creëren. Bestel nu jouw eigen Racevliegtuig en geef de start van jouw LEGO-reis een vliegende start!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:12

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 6.79 (11-10-2023) € 19.99 (03-09-2024) € 9.63

Ook aanbevolen:

foto van lego set42032

Rupsband Graafmachine

foto van lego set42069

Extreem avontuur

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.