Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Robuuste sleepwagen 42128

De LEGO Technic Robuuste sleepwagen (42128) is een must-have voor elke LEGO fan.
Met realistische pneumatische en mechanische functies, zoals een werkende lier, steunpoten en een unieke liftas, laat deze set kinderen op een laagdrempelige manier kennis maken met de wereld van techniek.
De set bevat ook een 6-cilinder lijnmotor met bewegende zuigers en heeft een authentiek design met een klassieke sleepwagen uitstraling.
Met afmetingen van ca.
22 cm hoog, 58 cm lang en 14 cm breed is dit een uniek speelgoeditem.

Waar is LEGO Robuuste sleepwagen 42128 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Bijenkorf Bijenkorf € 132.9519-06-2023
Winkel waar lego set te koop is Amazon.nl Amazon.nl € 14905-08-2022
Winkel waar lego set te koop is InterToys InterToys € 149.9919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 179.9919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Alternate Alternate € 19819-09-2024
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 19919-09-2024

Bekijk meer Technic sets

aantal lego stenen icoon
2017
leeftijd icoon
11+
intro datum icoon
01-08-2021
exit datum icoon
31-12-2023
lego miniFigs icoon
0
lego set nummer icoon
42128
lego insiders punten icoon
1350
punten

De LEGO Technic Robuuste sleepwagen (42128) is een geweldige set waarmee je de wereld van techniek kunt ontdekken! Met allerlei pneumatische en mechanische functies laat deze sleepwagen je zien hoe een echte sleepwagen werkt. Met zijn authentieke grille, luchtfilters, verlichting, en uitlaat en het frisse kleurenschema is deze set een echte eye-catcher. Met de bijzonder functies die deze set heeft, is dit echt werkend bouwspeelgoed. De set is niet alleen leuk om mee te spelen, maar ook een geweldige manier om kinderen op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met de wereld van techniek.

Bouwen aan een echte sleepwagen

Als je eenmaal begint met bouwen, ontdek je al snel hoeveel interessante techniek er in deze set schuilt. Zo heeft de sleepwagen onder de motorkap een 6-cilinder lijnmotor met bewegende zuigers. Het sturen van de sleepwagen doe je door aan de pin op het dak te draaien en de kraan kun je activeren. Hiermee kun je de kraanarm omhoog pompen, de lier uit trekken en de steunpoten uitschuiven voor extra stabiliteit. Maar wat deze set echt bijzonder maakt, is de liftas. Deze zorgt ervoor dat extra wielen omlaag kunnen worden gebracht om het gewicht nog beter te verdelen. Dit is voor het eerst in de geschiedenis van LEGO Technic dat deze functie wordt toegepast!

Een geweldige kennismaking met techniek

De realistische bewegingen en mechanismen van LEGO Technic sets laten LEGO bouwers op een laagdrempelige en levensechte manier kennismaken met de wereld van techniek. Dit geldt ook voor de Robuuste sleepwagen (42128). Deze set biedt een geweldige kennismaking met de techniek achter klassieke sleepwagens. Geniet van het bouwproces en bewonder daarna de vele kenmerken en functies van het model. Dit model beschikt net als een echte robuuste sleepwagen over pneumatische functies zoals een uitschuifbare hefarm, een kraanarm die omhoog kan en een uitschuifbare kraanarm. Gebruik alle mechanische functies, zoals een ronddraaiende kraan, een werkende lier, steunpoten en kraanarm en de unieke liftas waarmee je extra wielen omlaag brengt voor ongelijk verdeeld gewicht. Dit alles maakt deze set een geweldig cadeau voor kinderen en tieners vanaf 11 jaar die van mechanisch speelgoed houden. Het is ook een ideale set om als ouder samen met je kinderen meer over techniek te leren.

De afmetingen en details

Deze sleepwagen is ca. 22 cm hoog (met kraan omlaag), 58 cm lang (met kraanarm omlaag) en 14 cm breed (met steunpoten ingeklapt). Bestuur de sleepwagen door aan de pin op het dak te draaien. Onder de motorkap vind je een 6-cilinder lijnmotor met bewegende zuigers. Met zijn klassieke sleepwagendetails zoals de authentieke grille, luchtfilters en het frisse kleurenschema, is deze set echt een uniek item.

Het LEGO® Technic universum

Het LEGO® Technic universum bestaat uit geavanceerd bouwspeelgoed voor LEGO fans die toe zijn aan een nieuwe bouwuitdaging. LEGO® Technic onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strikte wereldwijde veiligheidsnormen. Dit maakt LEGO® Technic onderdelen consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen.

Ontdek de schitterende techniek achter klassieke sleepwagens met deze LEGO® Technic Robuuste sleepwagen 42128 bouwset. Bekijk de authentieke grille, luchtfilters, verlichting, en uitlaat en het frisse kleurenschema. Probeer daarna alle realistische pneumatische en mechanische functies uit. Bestuur de sleepwagen door aan de pin op het dak te draaien. Onder de motorkap vind je een 6-cilinder lijnmotor met bewegende zuigers. Kortom: dit is een must-have voor elke LEGO fan!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:11

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 129.00 (11-09-2023) € 199.90 (13-01-2024) € 157.81

Ook aanbevolen:

foto van lego set42028

Bulldozer

foto van lego set42075

Eerste hulp

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.