Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Liebherr Rupsbandkraan LR 13000 42146

Bouw de immense LEGO® Technic Liebherr Rupsbandkraan LR 13000 (42146) en laat je verbazen door zijn realistische bewegingen en indrukwekkende functies. Deze set is perfect voor volwassenen en fans van hijskranen. Met de CONTROL+ app kun je de kraan bedienen en genieten van het bouwproces. Met een hoogte van ongeveer 99 cm, talloze functies en een prachtig ontwerp is deze kraan een opvallende toevoeging aan je LEGO collectie.

Waar is LEGO Liebherr Rupsbandkraan LR 13000 42146 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Technic sets

aantal lego stenen icoon
2883
leeftijd icoon
18+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2025
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
42146
lego insiders punten icoon
5100
punten

Bouw de meest indrukwekkende LEGO® Technic kraan ooit met de Liebherr Rupsbandkraan LR 13000 (42146) set! Dit model is echt gigantisch en zal zeker indruk maken op jou als jongere of volwassene. Met een hoogte van ongeveer 99 cm is dit één van de grootste LEGO Technic modellen ooit (vanaf augustus 2023). Deze gedetailleerde replica kan op realistische wijze bewegen en is een prachtig eerbetoon aan één van 's werelds krachtigste kranen.

Stap in de wereld van de bouw en geniet van het ontspannende bouwproces terwijl je jezelf onderdompelt in de details van dit model. En als je eenmaal klaar bent met bouwen, kun je de CONTROL+ app gebruiken om je kraanmodel tot leven te brengen. Ontdek alle realistische functies, zoals de tankbesturing, draaibare draaitafel, beweegbare giek, lier en lastdetectie. Deze kraan kan echt alles!

Deze LEGO Technic set is speciaal ontworpen voor volwassenen die houden van ingenieuze ontwerpen en uitdagende bouwprojecten. Het is niet alleen een geweldig cadeau voor jezelf, maar ook perfect voor fans van hijskranen. Deze set maakt deel uit van een reeks modelbouwsets voor volwassenen, dus je kunt je collectie blijven uitbreiden.

Met een hoogte van ongeveer 99 cm is deze kraan echt imponerend. Hij is niet alleen groot, maar ook volledig functioneel dankzij de CONTROL+ app. Download de app en bedien de kraan met je smartphone. Bekijk voertuigstatistieken, ga uitdagingen aan en laat zien wat je kunt. Met deze set heb je alles in eigen hand!

De Liebherr Rupsbandkraan LR 13000 is niet zomaar een bouwset, het is een project voor volwassenen die graag hun tanden zetten in een uitdagend project. Geef deze set cadeau aan LEGO Technic bouwers of fans van constructievoertuigen, of trakteer jezelf op een project waar je echt van zult genieten. Bouwen was nog nooit zo leuk!

Ontdek alle functies van deze kraan, zoals de tankbesturing, draaibare draaitafel, beweegbare giek, lier en lastdetectie. Deze set bevat zelfs 24 gewichtselementen om een contragewicht van ongeveer 0,9 kg te creëren. Het model is ca. 100 cm hoog, 110 cm lang en 28 cm breed, dus het is zeker een opvallend stuk in je LEGO collectie.

Om de bewegingsfuncties van deze kraan aan te drijven, wordt de set geleverd met 2 smart hubs en 6 grote motoren. Deze zijn inbegrepen, maar je hebt wel 12 LR AA-batterijen nodig (niet inbegrepen). Maak je geen zorgen over het bouwproces, want de LEGO Builder app bevat digitale bouwinstructies die je stap voor stap kunt volgen.

LEGO Technic staat bekend om zijn hoogwaardige kwaliteit en deze set is daarop geen uitzondering. Alle onderdelen voldoen aan strenge industrienormen, waardoor ze consistent, compatibel en gemakkelijk in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn. Veiligheid staat ook voorop bij LEGO Technic, dus je kunt erop vertrouwen dat de onderdelen voldoen aan strikte wereldwijde veiligheidsnormen.

Dus waar wacht je nog op? Duik in de wereld van de bouw met de LEGO Technic Liebherr Rupsbandkraan LR 13000 (42146) set! Deze enorme kraan zal je verbazen met zijn realistische bewegingen en indrukwekkende functies. Haal hem vandaag nog in huis en beleef urenlang bouwplezier.

Laatste update: 2023-12-29 09:43:23

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set42090

Vluchtwagen

foto van lego set42150

Monster Jam™ Monster Mutt™ Dalmatian

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.