Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Kiepwagen 42147

De LEGO Technic Kiepwagen (42147) is een spannend en leerzaam cadeau voor kinderen vanaf 7 jaar.
Het introduceert jonge bouwers in de wereld van LEGO Technic en biedt eindeloos speelplezier.
Met realistische bewegingen en mechanismen kunnen kinderen kennismaken met techniek.
De set bevat 2 modellen in 1 en is ideaal voor rollenspel.
Met de LEGO Builder app kunnen kinderen hun bouwvaardigheden verbeteren.
Het is een veilige en compatibele set die voldoet aan strenge industrienormen.
De perfecte set voor kinderen die van bouwen houden!

Waar is LEGO Kiepwagen 42147 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 8.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 9.9919-09-2024

Bekijk meer Technic sets

aantal lego stenen icoon
177
leeftijd icoon
7+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2024
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
42147
lego insiders punten icoon
75
punten

Op zoek naar een spannend en leerzaam cadeau voor kinderen vanaf 7 jaar? De LEGO® Technic Kiepwagen (42147) is de perfecte keuze! Deze speelgoedset introduceert jonge bouwers in de wereld van LEGO Technic. Met nieuwe technische vaardigheden en een flinke dosis zelfvertrouwen zullen kinderen ongetwijfeld eindeloos speelplezier beleven.

Ontdek de wereld van bouwen

Met de LEGO® Technic Kiepwagen kunnen kinderen zich helemaal uitleven in hun eigen bouwplaats. Ze zullen het fantastisch vinden om de speelgoedkiepwagen rond te rijden, voordat ze de kiepbak omhoog brengen en hun lading lossen. Als ze klaar zijn om iets nieuws te proberen, kunnen ze de kiepwagen ombouwen tot een graafmachine voor nog meer bouwavonturen.

Een geweldige kennismaking met techniek

De realistische bewegingen en mechanismen van LEGO Technic bouwspeelgoed laten kinderen op een laagdrempelige en realistische manier kennismaken met de wereld van techniek. Bovendien kunnen kinderen met de LEGO Builder app hun bouwvaardigheden verbeteren en nieuwe uitdagingen aangaan. De app heeft interactieve kijk-, zoom- en draaifuncties, waarmee jonge bouwers hun zelfvertrouwen kunnen vergroten.

Kenmerken

Deze LEGO® Technic Kiepwagen (42147) is ideaal voor fans van bouwplaatsen en kinderen vanaf 7 jaar. De set bestaat uit 2 modellen in 1, waardoor kinderen steeds weer nieuwe bouwuitdagingen kunnen aangaan. De kiepwagen is ontworpen voor rollenspel, zodat kinderen hun kiepwagen kunnen besturen en zich kunnen uitleven met de kiepfunctie om ladingen te vervoeren en te lossen.

De set is ongeveer 8 cm hoog, 15 cm lang en 5 cm breed, en voldoet aan strenge industrienormen. LEGO® Technic onderdelen zijn consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen. Bovendien worden LEGO® Technic onderdelen getest op veiligheid, zodat kinderen veilig kunnen spelen.

Conclusie

Al met al is de LEGO® Technic Kiepwagen (42147) het perfecte cadeau voor kinderen vanaf 7 jaar die dol zijn op alles wat met bouwen te maken heeft. Deze speelgoedset biedt niet alleen eindeloos speelplezier, maar stelt jonge bouwers ook in staat om nieuwe technische vaardigheden te ontdekken en hun zelfvertrouwen te vergroten. Dus waar wacht je nog op? Ga voor de kiepwagen en ontdek de wereld van bouwen en techniek!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:13

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 6.95 (11-09-2023) € 9.99 (18-05-2023) € 9.03

Ook aanbevolen:

foto van lego set42054

CLAAS XERION 5000 TRAC VC

foto van lego set42178

Ruimtevoertuig LT78

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.