Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Sneeuwruimer 42148

De LEGO Technic Sneeuwruimer (42148) is een speelgoedset voor kinderen vanaf 7 jaar.
De set bevat een sneeuwruimer met verschillende functies, zoals beweegbare schop en schuiver.
Daarnaast kan de set ook worden omgebouwd tot een sneeuwscooter.
Met de LEGO Builder app kunnen kinderen het bouwproces volgen.
Het model is geïnspireerd op een echt voertuig en bevat realistische details.
Bestel vandaag nog deze speelgoedset en maak kennis met de wereld van techniek!

Waar is LEGO Sneeuwruimer 42148 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 8.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 9.9919-09-2024

Bekijk meer Technic sets

aantal lego stenen icoon
178
leeftijd icoon
7+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2024
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
42148
lego insiders punten icoon
75
punten

Ben jij een wintersportliefhebber en houd je van bouwen? Dan is de LEGO® Technic Sneeuwruimer (42148) speelgoedset echt iets voor jou! Met deze set kunnen kinderen vanaf 7 jaar spelenderwijs kennismaken met techniek terwijl ze de verschillende functies van het voertuig verkennen. Beweeg de rupsbanden en hendels om de schop en de schuiver omhoog en omlaag te bewegen en ruim de sneeuw van de piste.

Maar dat is nog niet alles! Deze 2-in-1 set biedt een extra dimensie aan de speeltijd als de sneeuwruimer wordt omgebouwd tot een sneeuwscooter. Zo kunnen jonge bouwers nog meer leuke avonturen beleven op de piste. En met de LEGO Builder app kunnen jij en je kind het eenvoudige en intuïtieve bouwavontuur samen beleven. Zoom in en draai modellen in 3D, sla sets op en houd je voortgang bij.

Laat je creativiteit de vrije loop met deze LEGO® Technic Sneeuwruimer (42148) speelgoedset. Het model is geïnspireerd op een echt voertuig en bevat realistische details zoals rubberen rupsbanden. Het is een leuk cadeau voor kinderen vanaf 7 jaar die van de sneeuw en bouwvoertuigen houden.

Dit speelgoedmodel van een sneeuwruimer kan worden omgebouwd tot een sneeuwscooter voor nog meer creatief speelplezier. De realistische bewegingen en mechanismen van LEGO® Technic modelbouwsets laten jonge LEGO bouwers op een laagdrempelige en levensechte manier kennismaken met de wereld van techniek.

De afmetingen van dit LEGO® Technic model zijn ca. 8 cm hoog, 14 cm lang en 10 cm breed. De LEGO® Builder app begeleidt jou en je kind tijdens het intuïtieve bouwavontuur met functies waarmee je kunt inzoomen en modellen kunt draaien in 3D, sets kunt bewaren en je voortgang kunt bijhouden. De LEGO® Technic onderdelen voldoen aan strenge industrienormen, waardoor ze consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn.

Maak kennis met de wereld van techniek en bestel vandaag nog de LEGO® Technic Sneeuwruimer (42148) speelgoedset! LEGO® Technic onderdelen worden gogooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strikte wereldwijde veiligheidsnormen. Veiligheid staat voorop bij LEGO®!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:14

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 6.95 (11-09-2023) € 9.99 (18-05-2023) € 9.03

Ook aanbevolen:

foto van lego set42124

Terreinbuggy

foto van lego set42055

Emmerwiel graafmachine

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.