Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Monster Jam™ Dragon™ 42149

Stap in de wereld van Monster Jam™ met LEGO® Technic Monster Jam Dragon™ (42149) pull-backtruck! Deze stoere truck is perfect voor jonge fans die willen spelen en stunts willen nadoen.
Met een 2-in-1 model kunnen kinderen de truck ombouwen tot een Krokodillenbuggy.
Dankzij de pull-backmotor kunnen ze coole stunts uitvoeren.
Met realistische bewegingen en de LEGO Builder app biedt deze set een interessante technische ervaring.
Veilig en ideaal om mee te spelen.
Bestel nu en beleef urenlang speelplezier!

Waar is LEGO Monster Jam™ Dragon™ 42149 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 16.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 19.9919-09-2024

Bekijk meer Technic sets

aantal lego stenen icoon
217
leeftijd icoon
7+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2024
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
42149
lego insiders punten icoon
150
punten

Stap in de wereld van Monster Jam™ en ontdek alles met LEGO® Technic Monster Jam Dragon™ (42149) pull-backtruck! Deze stoere en gedetailleerde truck is perfect voor jonge fans vanaf 7 jaar die willen spelen en stunts willen nadoen uit de echte Monster Jam arena. De truck heeft scherpe punten en hoorns als drakendetails, waardoor hij er angstaanjagend uitziet en zeker indruk maakt op iedereen.

De truck is niet zomaar een speelgoed, het is namelijk ook een 2-in-1 model. Wanneer kinderen er klaar voor zijn om iets nieuws te ervaren, kunnen ze de truck ombouwen tot een Krokodillenbuggy. Dit zorgt voor dubbel zoveel plezier! Dit alles dankzij de pull-backmotor, waarmee kinderen hun truck kunnen racen en coole stunts uitvoeren die ze in de echte Monster Jam arena hebben gezien.

LEGO Technic modellen hebben realistische bewegingen en mechanismen die kinderen op een laagdrempelige en realistische manier kennis laten maken met de wereld van techniek. De LEGO Builder app biedt een eenvoudig en intuïtief bouwavontuur. Kinderen kunnen inzoomen op hun model, het in 3D draaien, sets opslaan en hun voortgang bijhouden. Dit belooft dus een interessante ervaring voor kinderen die geïnteresseerd zijn in de wereld van techniek!

Monster Jam™ Dragon™ truck is niet alleen gedetailleerd en mooi, maar ook veilig. Elke LEGO® Technic onderdeel voldoet aan strenge veiligheidsnormen, waardoor kinderen veilig kunnen spelen met hun favoriete speelgoed. En dat is niet alles! Het is ook een geweldig cadeau tijdens feestdagen, verjaardagen of als een leuke verrassing tussendoor.

Deze Monster Jam™ truck is ongeveer 12 cm hoog, 19 cm lang en 11 cm breed waardoor hij ideaal is om mee te spelen. Kinderen kunnen hun truck versieren met stickers die het ontwerp van de echte Monster Jam™ truck nabootsen, waardoor het nog echter lijkt! Gelukkig zijn er ook intuïtieve bouwinstructies beschikbaar in de LEGO Builder app, waardoor kinderen zelfstandig hun favoriete Monster Jam™ truck kunnen bouwen.

Dus waar wacht je op? Waan je in de wereld van Monster Jam™ met LEGO Technic Monster Jam Dragon™ (42149) pull-backtruck! Ideaal voor jongeren die van actie, snelheid en technische snufjes houden. Bestel nu en beleef samen met jouw kinderen urenlang plezier!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:14

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 13.95 (12-09-2023) € 19.99 (18-05-2023) € 16.47

Ook aanbevolen:

foto van lego set42000

Racer

foto van lego set42039

24-uur racewagen

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.