Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Monster Jam™ Monster Mutt™ Dalmatian 42150

De LEGO Technic Monster Jam Monster Mutt Dalmatian (42150) is een geweldige pull-backtruck die perfect is voor Monster Jam fans.
Het kan worden omgebouwd tot een Racetruck met pull-backmotor en biedt eindeloos speelplezier en creatieve mogelijkheden.
Dit avontuurlijke speelgoedtruck is ook leerzaam en introduceert kinderen op een speelse manier in de wereld van techniek.
Het is een ideaal cadeau voor kinderen van 7 jaar en ouder.
Bestel hem nu en geniet van uren speelplezier!

Waar is LEGO Monster Jam™ Monster Mutt™ Dalmatian 42150 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 16.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 19.9919-09-2024

Bekijk meer Technic sets

aantal lego stenen icoon
244
leeftijd icoon
7+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2024
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
42150
lego insiders punten icoon
150
punten

Voor alle Monster Jam™ fans van 7 jaar en ouder hebben wij een geweldige verrassing: de LEGO® Technic Monster Jam Monster Mutt™ Dalmatian (42150) pull-backtruck! Deze truck is perfect voor alle fans van het Monster Jam-spektakel en brengt de stoere racewereld naar de speelkamer.

Met realistische illustraties en kleuren brengt dit model een eerbetoon aan de favoriete truck van vele fans. Kinderen kunnen nu zelf racen met hun truck of de stunts naspelen die ze hebben gezien in de echte Monster Jam arena, dankzij de pull-backmotor.

En dat is niet eens alles! Dit 2-in-1 speelgoedtruck kan namelijk ook worden omgebouwd tot een Racetruck met pull-backmotor. Zo krijgen kinderen nog meer speelmogelijkheden en kunnen ze hun creativiteit de vrije loop laten!

Het LEGO Technic universum bestaat uit bouwmodellen die lijken op hun echte tegenhanger. Dit laat jonge LEGO fans op een leuke manier kennismaken met techniek. Er is een LEGO Builder app beschikbaar waarmee je een nieuwe wereld van bouwplezier kunt ontdekken. Kinderen kunnen hierin hun model inzoomen en draaien in 3D, sets opslaan en hun voortgang bijhouden.

Met dit model haal je urenlang speelplezier in huis! Kinderen kunnen genieten van superleuke avonturen in de arena. Ze gebruiken de pull-backfunctie om de truck te laten racen voordat ze er allerlei coole stunts mee uitvoeren, net zoals in de echte Monster Jam™ arena. En als ze de truck ombouwen tot een Racetruck, krijgen ze een nieuwe uitdaging voorgeschoteld.

Deze Monster Jam™ truck is ca. 11 cm hoog, 19 cm lang en 11 cm breed. Hij is dus ideaal om mee te spelen en past makkelijk in elke speelkamer. Het leuke aan deze truck is dat hij niet alleen avontuurlijk speelplezier biedt, maar ook leerzaam is. Zo maakt deze truck jonge LEGO bouwers namelijk op een speelse manier bekend met de wereld van techniek.

De realistische bewegingen en mechanismen van LEGO® Technic modelbouwsets laten jonge LEGO bouwers kennismaken met de wereld van techniek. Daarnaast zijn LEGO® Technic onderdelen vervaardigd volgens strenge industrienormen, wat ervoor zorgt dat ze consistent, compatibel, comfortabel in elkaar te zetten én uit elkaar te halen zijn.

Bij LEGO® staan veiligheid en kwaliteit voorop. LEGO® Technic onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strikte wereldwijde veiligheidsnormen.

En alsof dat nog niet genoeg is, wordt deze Monster Jam™ truck geleverd met stickers ontworpen voor echte Monster Jam fans. Perfect dus voor een verjaardagscadeau, als cadeau voor de feestdagen of gewoon zomaar tussendoor.

Kortom, de LEGO® Technic Monster Jam Monster Mutt™ Dalmatian (42150) pull-backtruck is een geweldig cadeau voor elk kind dat van Monster Jam™ en avontuur houdt. Bestel hem nu en race naar de speelkamer!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:14

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 13.95 (11-09-2023) € 19.99 (18-05-2023) € 16.85

Ook aanbevolen:

foto van lego set42140

Transformatievoertuig met app-besturing

foto van lego set42148

Sneeuwruimer

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.