Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Bugatti Bolide 42151

De LEGO Technic Bugatti Bolide (42151) is een uitdagende en educatieve speelset voor kinderen en volwassenen.
Met een werkende W16-motor, besturing en schaardeuren, biedt het een realistische racewagen ervaring.
De set is geschikt voor kinderen vanaf 9 jaar en heeft een prachtig geel en zwart kleurenschema.
De LEGO Builder app kan helpen bij het bouwproces.
Met een hoogte van 8 cm, lengte van 31 cm en breedte van 13 cm is het een geweldig cadeau voor racefans.
De set voldoet aan industriestandaarden en is veilig en compatibel.
Ontdek de wereld van techniek en laat het raceavontuur beginnen!

Waar is LEGO Bugatti Bolide 42151 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 41.9519-09-2024

Bekijk meer Technic sets

aantal lego stenen icoon
905
leeftijd icoon
9+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2024
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
42151
lego insiders punten icoon
375
punten

Racen zoals de echte pro's? Dat kan nu met de LEGO Technic Bugatti Bolide (42151) speelset! Met deze set kunnen kinderen van 9 jaar en ouder hun eigen racewagen bouwen met alle levensechte details van de echte raceauto. Zo zit er een werkende W16-motor in voor maximale snelheid, besturing voor ultieme controle en schaardeuren voor een stoere uitstraling. De auto heeft een prachtig geel en zwart kleurenschema en is voorzien van authentieke stickerdetails.

Met deze set kunnen kinderen kennismaken met de wereld van techniek. De LEGO Technic bouwbare modelsets hebben realistische bewegingen en mechanismen waardoor jonge LEGO bouwers op een laagdrempelige en realistische manier kennis kunnen maken met deze wereld. De LEGO Builder app kan jou en je kind begeleiden tijdens het eenvoudige en intuïtieve bouwavontuur. Zo kunnen kinderen in 3D inzoomen en modellen draaien, sets opslaan en hun voortgang bijhouden.

Maar niet alleen kinderen kunnen genieten van deze set. Ook volwassenen kunnen zich laten uitdagen door deze ultieme bouwuitdaging. Het is een geweldig cadeau voor de raceliefhebber die van verzamelmodellen van sportauto's houdt. Na het bouwen en bewonderen van de auto kunnen kinderen en volwassenen hun verzamelmodel vol trots neerzetten.

De afmetingen van deze LEGO Technic bouwset zijn ca. 8 cm hoog, 31 cm lang en 13 cm breed. De realistische bewegingen en mechanismen van LEGO Technic modelbouwsets laten jonge LEGO bouwers en volwassenen kennismaken met de wereld van techniek. De LEGO Technic onderdelen voldoen aan strenge industrienormen, waardoor ze consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn. Daarnaast worden ze uitvoerig getest om aan de wereldwijd geldende veiligheidsnormen te voldoen.

Kortom, de LEGO Technic Bugatti Bolide (42151) speelset is een uitdagend en educatief bouwproject voor jong en oud. Het is een geweldige manier om kinderen te laten kennismaken met de wereld van techniek en om volwassenen uit te dagen met deze ultieme bouwuitdaging. Laat het raceavontuur beginnen!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:14

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 35.95 (11-09-2023) € 41.95 (25-05-2023) € 39.68

Ook aanbevolen:

foto van lego set42133

Verreiker

foto van lego set42046

Ontsnappingsracer

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.