Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Brandweervliegtuig 42152

De LEGO Brandweervliegtuig set (42152) is een realistisch model geïnspireerd op echte blusvliegtuigen.
Met verstelbaar landingsgestel, draaiende propellers en bewegende staartflappen.
Geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar en volwassenen.
Inclusief LEGO waterelementen om branden te blussen.
Met de LEGO Builder app kun je de modellen in 3D bekijken en je voortgang bijhouden.
De set is 18 cm hoog, 59 cm lang en 60 cm breed.
Een geweldig cadeau voor urenlang bouw- en speelplezier.
Bestel de LEGO Brandweervliegtuig set nu!

Waar is LEGO Brandweervliegtuig 42152 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Technic sets

aantal lego stenen icoon
1134
leeftijd icoon
10+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2025
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
42152
lego insiders punten icoon
825
punten

De LEGO Brandweervliegtuig set (42152) is een coole bouwuitdaging voor kinderen vanaf 10 jaar en volwassenen die houden van een creatieve uitdaging. Dit realistische model is geïnspireerd op echte blusvliegtuigen en zit vol met functies die je zullen verbazen!

Ga samen de uitdaging aan en beleef samen een geweldige tijd. Laat de propellers draaien, klappen het landingsgestel uit en trek deze weer in. Bekijk hoe de staartflappen bewegen en ontdek hoe brandweervliegtuigen werken met deze LEGO Technic Brandweervliegtuig (42152) set. Open het luik en laat de LEGO waterelementen vallen, terwijl je leert hoe brandweervliegtuigen blussen.

De LEGO Technic bouwmodellen hebben realistische bewegingen en mechanismen waarmee jonge bouwers op een laagdrempelige en realistische manier kennis kunnen maken met de wereld van techniek. Download de LEGO Builder app en zoom in op de modellen. Draai ze in 3D en bewaar je voortgang terwijl je geniet van deze hightech speelgoed set.

Deze LEGO set geeft kinderen vanaf 10 jaar de kans om een echt blusvliegtuig te bouwen en te leren over de functies. Er zijn veel functies te ontdekken zoals verstelbaar landingsgestel, draaiende propellers en bewegende staartflappen. Lego bevat blauwe elementen, zodat kinderen het brandweervliegtuig kunnen laden met 'water' en dan het luik kunnen openen om ingebeelde branden te blussen.

De bouwset van dit brandweervliegtuig is 18 cm hoog, 59 cm lang en 60 cm breed en kan een waanzinnig leuke toevoeging zijn voor kinderen die van speelgoed brandweerauto's houden. De intuïtieve instructies en de LEGO Builder app begeleiden jou en je kind tijdens het intuïtieve bouwavontuur met functies waarmee je kunt inzoomen en modellen kunt draaien in 3D, sets kunt bewaren en de voortgang kunt bijhouden.

LEGO Technic onderdelen voldoen aan strenge industrienormen en zijn gemaakt van hoge kwaliteit waardoor ze consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn. De veiligheid staat voorop en LEGO Technic onderdelen worden getest om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strikte wereldwijde veiligheidsnormen.

Kortom, deze LEGO set is een fantastische manier om kinderen en volwassenen te laten experimenteren en kennismaken met de technische wereld van blusvliegtuigen. Het is een mooi cadeau voor een verjaardag of een andere gelegenheid en biedt urenlang bouw- en speelplezier voor jong en oud. Bestel de LEGO Brandweervliegtuig set (42152) nu en ervaar het zelf!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:14

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set42110

Land Rover Defender

foto van lego set42055

Emmerwiel graafmachine

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.