Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO NASCAR® Next Gen Chevrolet Camaro ZL1 42153

De LEGO Technic NASCAR Next Gen Chevrolet Camaro ZL1 (42153) is een perfect cadeau voor kinderen vanaf 9 jaar die dol zijn op NASCAR.
Het model heeft realistische details, zoals een besturing, een openende motorkap en een V8-motor met bewegende zuigers.
Met de LEGO Builder app wordt het bouwproces eenvoudiger en kunnen kinderen het model laten racen.
Deze technische modelset is zowel leuk als educatief, en ook geschikt voor volwassen NASCAR fans.
Bestel nu en race mee met deze nieuwe verzamelobject.

Waar is LEGO NASCAR® Next Gen Chevrolet Camaro ZL1 42153 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 41.9519-09-2024

Bekijk meer Technic sets

aantal lego stenen icoon
672
leeftijd icoon
9+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2024
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
42153
lego insiders punten icoon
375
punten

Racefans opgelet! Ben jij klaar voor een nieuwe technische uitdaging? Bouw dan nu deze LEGO® Technic NASCAR® Next Gen Chevrolet Camaro ZL1 (42153). Dit realistische model is perfect voor kinderen vanaf 9 jaar die dol zijn op de NASCAR racesport. Tijdens het bouwproces leren ze nieuwe vaardigheden en kunnen ze alle details van deze raceauto ontdekken. Zo heeft het model een besturing, een motorkap die open kan en een V8-motor met bewegende zuigers. Maar ook als het model eenmaal gebouwd is, blijft het een prachtig object om te bewonderen. Het staat dan ook geweldig in de kinderkamer en is een geweldige manier om jouw passie voor NASCAR te delen met anderen.

Met behulp van de LEGO Builder app wordt het bouwen van dit NASCAR Chevy Camaro model nog eenvoudiger en leuker. Laat je kinderen begeleiden door deze app en ontdek samen het eenvoudige en intuïtieve bouwproces. Zoom in en draai het model in 3D, bewaar sets en houd de voortgang bij. En ben je eenmaal klaar met bouwen, dan kun je het model ook nog in beweging zetten en laten racen over de vloer.

Het bouwen van LEGO Technic modelbouwsets is niet alleen leuk, maar ook nog eens educatief. Door de realistische bewegingen en mechanismen maken kinderen op een laagdrempelige en realistische manier kennis met de wereld van techniek. Deze Chevy Camaro modelset is dan ook een echte technische uitdaging, waar kinderen veel van zullen leren.

Maar ook voor volwassenen is dit model een geweldig cadeau. Deze LEGO® Technic speelgoedset is namelijk niet alleen leuk voor kinderen, maar ook voor de echte NASCAR fans onder ons. Zo is deze set een geweldig cadeau-idee voor een verjaardag of een andere gelegenheid voor kinderen én volwassenen die van NASCAR verzamelobjecten en motorsport houden.

De afmetingen van deze LEGO® Technic bouwset zijn ca. 7 cm hoog, 28 cm lang en 13 cm breed. En dankzij de intuïtieve instructies van de LEGO® Builder app is het bouwproces nog nooit zo eenvoudig geweest. De app begeleidt jou en je kind tijdens het intuïtieve bouwavontuur met functies waarmee je kunt inzoomen en modellen kunt draaien in 3D, sets kunt bewaren en de voortgang kunt bijhouden.

LEGO® Technic onderdelen voldoen aan strenge industrienormen, waardoor ze consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn. Ook op het gebied van veiligheid staat LEGO® Technic voorop. Zo worden de onderdelen gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strikte wereldwijde veiligheidsnormen.

Dus waar wacht je nog op? Bestel nu deze LEGO® Technic NASCAR® Next Gen Chevrolet Camaro ZL1 (42153) modelset en race langs jouw nieuwe verzamelobject.

Laatste update: 2023-12-29 09:43:14

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 34.95 (06-06-2023) € 49.95 (19-06-2023) € 41.32

Ook aanbevolen:

foto van lego set42151

Bugatti Bolide

foto van lego set42170

Kawasaki Ninja H2R motor

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.