Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO 2022 Ford GT 42154

Transformeer jezelf in een Ford ontwerper met de LEGO® Technic 2022 Ford GT modelbouwset.
Bouw de gedetailleerde Ford GT met achterwielaandrijving, werkende V6-motor en verstelbare vleugelspoiler.
Dit cadeau is ideaal voor autoliefhebbers en LEGO® bouwers van alle leeftijden.
De set is ongeveer 9 cm hoog, 39 cm lang en 18 cm breed.
Gebruik de LEGO Builder app voor instructies, inspiratie en een unieke bouwervaring.
Veilig en compatibel met andere LEGO® Technic sets.
Beleef de passie en creativiteit van het bouwen van je eigen LEGO® Technic 2022 Ford GT!

Waar is LEGO 2022 Ford GT 42154 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 9819-09-2024

Bekijk meer Technic sets

aantal lego stenen icoon
1468
leeftijd icoon
18+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2025
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
42154
lego insiders punten icoon
900
punten

Transformeer jezelf in een Ford ontwerper met de LEGO® Technic 2022 Ford GT modelbouwset! Dit fascinerende bouwproject voor volwassenen zal je meenemen op een avontuurlijke en creatieve reis, waarbij je alle belangrijke details van de Ford GT uit 2022 zult nabouwen. Deze legendarische supercar is niet alleen een lust voor het oog, maar heeft ook innovatieve prestatiekenmerken die ervoor zorgen dat hij zich onderscheidt van de rest.

Laat je creativiteit de vrije loop en start de motor van deze Ford GT modelset, die boordevol details zit die zijn geïnspireerd op de echte auto. Ervaar de achterwielaandrijving met differentieel, de werkende V6-motor, de wielen met onafhankelijke vering en de voorwielbesturing. Bewonder de gedetailleerde koplampen, de deuren die open kunnen, de verstelbare vleugelspoiler en de motorkap die open kan.

De LEGO® Technic 2022 Ford GT modelbouwset is een ideale cadeau voor autoliefhebbers en LEGO® bouwers van alle leeftijden en niveaus. Tegen de tijd dat je klaar bent met bouwen, heb je een prachtig schaalmodel (1:12) in handen dat je met trots op een mooie plek kunt neerzetten. Het model is ongeveer 9 cm hoog, 39 cm lang en 18 cm breed.

Met de LEGO Builder app heb je altijd praktische instructies bij de hand. Dankzij de app kun je inzoomen en het model in 3D draaien, sets opslaan, je voortgang bijhouden en inspiratie vinden voor nieuwe modellen. Het LEGO® Technic universum biedt nog veel meer boeiende bouwervaringen voor gevorderde LEGO® bouwers en Ford fans. Elk model is speciaal ontworpen voor volwassen bouwers en biedt een unieke en uitdagende bouwervaring.

Bij LEGO® Technic staat kwaliteit en veiligheid voorop. Alle LEGO® Technic onderdelen voldoen aan strenge industrienormen, wat betekent dat ze consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn. De onderdelen worden uitvoerig getest op veiligheid en om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strikte wereldwijde normen.

Beleef de passie en creativiteit van het bouwen van je eigen LEGO® Technic 2022 Ford GT! Deze adembenemende modelbouwset zal je meenemen op een onvergetelijke reis vol spanning en avontuur. Doordat LEGO® Technic sets een enorme populariteit genieten, is dit het perfecte cadeau voor jezelf of voor een ander. Ga aan de slag en beleef een nieuwe wereld van bouwplezier!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:14

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 87.00 (16-10-2023) € 119.95 (09-09-2023) € 95.78

Ook aanbevolen:

foto van lego set42136

John Deere 9620R 4WD Tractor

foto van lego set42112

Betonmixer

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.