Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO John Deere 948L-II houttransportmachine 42157

De LEGO Technic John Deere 948L-II houttransportmachine (42157) is een gedetailleerde replica van een van de grootste machines van John Deere. Met functies zoals besturing, vierwielaandrijving, en pneumatische functies kun je de machine echt tot leven brengen. Met de LEGO Builder app heb je een unieke bouwervaring en leer je spelenderwijs over technologie en bouwkunde. Geschikt voor kinderen van 11 jaar en ouder en ook voor volwassenen die houden van bouwen en landbouw. LEGO Technic staat bekend om zijn hoge kwaliteit en veiligheid.

Waar is LEGO John Deere 948L-II houttransportmachine 42157 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Technic sets

aantal lego stenen icoon
1492
leeftijd icoon
11+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2026
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
42157
lego insiders punten icoon
1425
punten

Laat je passie voor techniek en landbouw tot leven komen met de LEGO® Technic John Deere 948L-II houttransportmachine (42157) speelgoedset. Dit is dé set voor fans van John Deere, waarin je een gedetailleerde replica kunt bouwen van een van de grootste machines van deze bekende fabrikant. Geschikt voor kinderen van 11 jaar en ouder die houden van bouwen en ontdekken.

Deze LEGO Technic set bevat authentieke functies waarmee je de machine echt tot leven kunt brengen. Met de besturing, vierwielaandrijving en werkende motor kun je volledig in controle zijn. Maar het wordt nog beter! Deze set is voorzien van verschillende pneumatische functies, waarmee je de klauw kunt bedienen met maar liefst 3 verschillende acties. Daarnaast kun je ook het blad en de stoel laten draaien, waardoor het model extra realistisch wordt.

Maar dit is niet zomaar een bouwset. Met de LEGO Builder app kun je een unieke bouwervaring beleven. Zoom in, draai je model in 3D en sla je voortgang op terwijl je bouwt. De app maakt het bouwproces eenvoudig en intuïtief, zodat je volledig kunt opgaan in je bouwavontuur.

Niet alleen wordt je creativiteit gestimuleerd, maar ook je technische vaardigheden worden uitgedaagd. LEGO Technic staat bekend om zijn realistische bewegingen en mechanismen, waardoor je op een laagdrempelige manier in aanraking komt met de wereld van techniek. Ontdek hoe dingen werken, experimenteer met verschillende functies en leer spelenderwijs alles over technologie en bouwkunde.

Deze LEGO Technic set is niet alleen geschikt voor jongeren, maar ook voor volwassenen die houden van bouwen en landbouw. Het is een prachtig cadeau voor iedereen die gefascineerd is door houttransportmachines en graag zijn eigen replica wil bouwen. Met een hoogte van ca. 21 cm, lengte van 53 cm en breedte van 19 cm heeft deze set een indrukwekkend formaat dat zeker de aandacht zal trekken.

LEGO Technic staat bekend om zijn hoge kwaliteit. De onderdelen voldoen aan strenge industrienormen, waardoor ze consistent, compatibel en eenvoudig in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn. Veiligheid staat ook voorop, de LEGO Technic onderdelen worden uitgebreid getest om te voldoen aan wereldwijde veiligheidsnormen. Dus je kunt met een gerust hart bouwen en spelen.

Laat je creativiteit de vrije loop en ontdek de wereld van techniek met deze geweldige LEGO Technic John Deere 948L-II houttransportmachine. Of je nu een fan bent van John Deere, geïnteresseerd bent in landbouwtechnologie of gewoon houdt van bouwen, deze set is zeker een goede keuze. Verleg je grenzen, ontwikkel nieuwe vaardigheden en beleef eindeloos speelplezier met deze uitdagende bouwset van LEGO Technic.

Laatste update: 2023-12-29 09:43:23

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set42082

Kraan voor alle terreinen

foto van lego set42088

Hoogwerker

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.