Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO NASA Mars Rover Perseverance 42158

De LEGO Technic Mars Rover Perseverance (42158) is een educatieve speelset waarin kinderen een speelgoedversie van de NASA Mars Rover kunnen bouwen. Met functies zoals 360°-besturing en een beweegbare arm, leren kinderen over ruimteverkenning. De set wordt geleverd met een augmented reality-app en de LEGO Builder app, waarmee kinderen meer kunnen leren over Mars en technologie. Geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar.

Waar is LEGO NASA Mars Rover Perseverance 42158 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Technic sets

aantal lego stenen icoon
1132
leeftijd icoon
10+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-07-2026
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
42158
lego insiders punten icoon
712
punten

De LEGO® Technic Mars Rover Perseverance (42158) is het perfecte speelgoed voor kinderen die geïnteresseerd zijn in wetenschap en technologie. Met deze speelset kunnen kinderen een speelgoedversie van de NASA Mars Rover bouwen en zo een onvergetelijk avontuur beleven.

De Mars Rover zit boordevol functies waarmee kinderen kunnen leren over de uitdagingen van ruimteverkenning. De rover heeft 360°-besturing en een beweegbare arm, waardoor kinderen de Rover kunnen besturen en verkennen. Daarnaast heeft de Mars Rover volledig flexibele ophanging, zodat het voertuig grip kan behouden op oneffen oppervlakken. Met de bouwbare details zoals een krachtbron, antennes, camera's en wetenschappelijke instrumenten kunnen kinderen zich helemaal inleven in het avontuur van de Mars Rover.

Maar de LEGO® Technic Mars Rover Perseverance (42158) is niet alleen een bouwproject. Bij deze speelset wordt namelijk ook een augmented reality-app geleverd. Met deze app kunnen kinderen meer te weten komen over de omgeving van Mars en de missie van de Mars Rover. Ze kunnen de Rover bijvoorbeeld in hun eigen kamer laten rondrijden en zo de Marsmissie beleven alsof ze er zelf bij zijn.

De LEGO Builder app neemt kinderen mee op een interactief bouwavontuur. Ze kunnen inzoomen op de modellen, ze in 3D draaien, de voortgang bijhouden en zelfs de sets opslaan. Deze app zorgt ervoor dat kinderen op een speelse manier meer leren over bouwen en technologie.

De LEGO® Technic Mars Rover Perseverance (42158) is geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar. Het is een geweldig cadeau voor kinderen met een passie voor ruimtevaart, wetenschap en technologische projecten. Met deze speelset kunnen kinderen hun creativiteit en bouwvaardigheden ontwikkelen, terwijl ze tegelijkertijd meer leren over de wereld van wetenschap en technologie.

De afmetingen van de Mars Rover zijn ongeveer 23 cm hoog, 32 cm lang en 23 cm breed. Deze speelset is dus groot genoeg om indruk te maken, maar ook compact genoeg om gemakkelijk op te bergen.

De LEGO® Technic bouwset is gemaakt van hoogwaardige materialen die voldoen aan strenge industrienormen. De onderdelen zijn consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen. Veiligheid staat voorop bij LEGO® Technic, daarom worden de onderdelen uitvoerig getest om te voldoen aan strikte wereldwijde veiligheidsnormen.

Met de LEGO® Technic Mars Rover Perseverance (42158) kunnen kinderen niet alleen spelen, maar ook leren. Ze kunnen kennismaken met techniek en realistische bewegingen en mechanismen ervaren. Deze speelset stimuleert de creativiteit, het probleemoplossend vermogen en de interesse in wetenschap en technologie van kinderen.

Kortom, de LEGO® Technic Mars Rover Perseverance (42158) is een educatieve en speelse speelset waar jongeren en volwassenen veel plezier aan zullen beleven. Met de augmented reality-app, interactieve instructies en bouwervaring kunnen kinderen een onvergetelijk avontuur beleven en meer leren over de spannende wereld van de Marsmissie.

Laatste update: 2023-12-29 09:43:23

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set42115

Lamborghini Sián FKP 37

foto van lego set42122

Jeep® Wrangler

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.