Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Yamaha MT-10 SP 42159

De LEGO Technic Yamaha MT-10 SP (42159) set is een uitdagend bouwproject voor volwassen motorfans. Het is een exacte replica van de krachtigste Yamaha motor in zijn categorie, met oog voor detail en realistische functies. Met de LEGO AR-app kun je het model tot leven brengen. Een geweldig cadeau voor motorliefhebbers en Yamaha fans. Begin vandaag nog met bouwen!

Waar is LEGO Yamaha MT-10 SP 42159 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Technic sets

aantal lego stenen icoon
1478
leeftijd icoon
18+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2025
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
42159
lego insiders punten icoon
1725
punten

Ben je een volwassen motorfan en op zoek naar een leuk project? Dan is de LEGO® Technic Yamaha MT-10 SP (42159) set echt iets voor jou! Deze set is een eerbetoon aan de krachtigste Yamaha motor in de categorie 'hyper naked'. Met zijn minimalistische uitstraling legt dit model de nadruk op de krachtige 4-cilindermotor. Maar dat is nog niet alles! Met behulp van de LEGO AR-app kun je het model zelfs tot leven brengen!

Bij deze set is over elk detail nagedacht om het model zo realistisch mogelijk te maken. Het bevat een 4-cilindermotor, een transmissie met 3 versnellingen en een kettingaandrijving met werkende voor- en achtervering. De versnellingselementen, zoals de schakeltrommel, schakelvork, schakelring en spannertrommel, maken het geheel nog completer. En alsof dat nog niet genoeg is, heeft het model ook werkende besturing via inputs op het stuur, een zijstandaard en een displaystandaard.

Maar het bouwplezier stopt hier niet! De LEGO Technic Yamaha MT-10 SP set maakt deel uit van een reeks bouwsets speciaal voor volwassenen. Dus als je op zoek bent naar een boeiend bouwproject en een gedetailleerd model om te ontdekken, dan zit je met deze set helemaal goed. Het is ook een geweldig cadeau voor motorliefhebbers en Yamaha fans.

Laten we nog even wat dieper ingaan op de features van deze set. Met deze set kun je je eigen model van een Yamaha motor bouwen. Het is niet alleen een uitdagend project voor volwassenen, maar ook een replica van de krachtigste Yamaha motor in de categorie 'hyper naked'. En wist je dat je met de LEGO AR-app je model op een compleet nieuwe manier kunt bekijken? Dat brengt het bouwen van deze set naar een heel nieuw level!

Deze set bevat ook functies die geïnspireerd zijn op de realiteit. Zo zijn er LEGO Technic versies van de 4-cilindermotor en de transmissie met 3 versnellingen. En laten we de gedetailleerde versnellingsbak niet vergeten. Met elementen zoals de schakeltrommel, schakelvork, schakelring en spannertrommel zorgt deze set voor een realistische bouwervaring.

Voor motorfans en verzamelaars is deze bouwset het perfecte cadeau. Het model wordt geleverd met een displaystandaard, zodat je je creatie aan iedereen kunt laten zien. En met afmetingen van ongeveer 25 cm hoog, 44 cm lang en 15 cm breed is het een echte eyecatcher.

Natuurlijk krijg je bij deze set digitale bouwinstructies. Geen gedoe met papieren instructieboekjes, maar gewoon alles op je smartphone of tablet! De LEGO Builder app bevat een digitale versie van de bouwinstructies die bij deze set worden geleverd. Zo kun je altijd en overal aan de slag met deze set.

En waar voert de reis je heen? Het LEGO Technic universum biedt een bouwervaring voor gevorderden. Met diverse bouwbare modellen die speciaal zijn ontworpen voor volwassen bouwers, zijn de mogelijkheden eindeloos. Dus haal de bouwer in jezelf naar boven en ontdek wat je allemaal kunt maken.

En tot slot, de kwaliteit en veiligheid van LEGO Technic. Alle onderdelen voldoen aan strenge industrienormen, waardoor ze consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn. Veiligheid staat voorop bij LEGO en daarom worden LEGO Technic onderdelen uitvoerig getest om te voldoen aan strikte wereldwijde veiligheidsnormen. Dus je kunt met een gerust hart aan de slag met deze set.

Kortom, de LEGO Technic Yamaha MT-10 SP (42159) set is een geweldig project voor volwassen motorfans. Het is een eerbetoon aan de krachtigste Yamaha motor in zijn categorie en ziet er geweldig uit met zijn minimalistische design. Met de LEGO AR-app kun je het model zelfs tot leven brengen! Dus waar wacht je nog op? Start de motoren en ga aan de slag met deze fantastische bouwset!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:23

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set42010

Off-road racer

foto van lego set42055

Emmerwiel graafmachine

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.