Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Audi RS Q e-tron 42160

Bouw je eigen LEGO® Technic Audi RS Q e-tron 42160 rallyauto en ontdek de wereld van techniek op een leuke en laagdrempelige manier. Met de CONTROL+ app bedien je de auto op afstand en race je door de actie. Deze cadeauset is perfect voor autoliefhebbers en bevat realistische details en een nieuw Technic wielelement. Start je bouwavontuur en ontwikkel nieuwe vaardigheden!

Waar is LEGO Audi RS Q e-tron 42160 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Technic sets

aantal lego stenen icoon
914
leeftijd icoon
10+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2026
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
42160
lego insiders punten icoon
1275
punten

Bouw je eigen LEGO® Technic Audi RS Q e-tron 42160 rallyauto! Ben jij gek op rallyauto's? Dan is deze set echt iets voor jou! Met deze set krijg je de kans om een kijkje te nemen in de wereld van elektrische auto's en de uitdagingen van de Dakar-rally. Het model zit boordevol realistische details, zoals de onafhankelijke vering op alle 4 de wielen. En wist je dat er zelfs een nieuw Technic wielelement is ontworpen speciaal voor dit model? Durf jij deze uitdaging aan?

Race door de actie met de CONTROL+ app! Maar het bouwen van deze rallyauto is nog maar het begin. Met de CONTROL+ app kun je de auto echt tot leven brengen. Stuur de auto in elke richting die je wilt, laat hem vooruit en achteruit rijden. Geef gas en voel de adrenaline door je lichaam stromen. Met de app heb je de volledige controle over de auto. Durf jij het aan?

Ontdek de wereld van techniek op een leuke en laagdrempelige manier met LEGO Technic! Ben je geïnteresseerd in techniek, maar weet je niet waar je moet beginnen? LEGO Technic sets zijn de perfecte manier om kennis te maken met techniek. Deze sets bevatten realistische details die je stap voor stap laten zien hoe je een model in elkaar zet. En met de LEGO Builder app heb je een leuk bouwavontuur in handen. Zoom in, draai je model en houd je voortgang bij. Bouwen was nog nooit zo leuk!

Belangrijkste kenmerken van de LEGO® Technic Audi RS Q e-tron 42160 rallyauto:
- Bouw een 'elektrische' rallyauto: Vanaf 10 jaar kun je aan de slag met deze LEGO® Technic modelset van de Audi RS Q e-tron Dakar-rallyauto uit 2022. Ontwikkel nieuwe technische vaardigheden en laat je creativiteit de vrije loop.

- Op afstand bestuurbaar: Laat je rallyauto tot leven komen met de CONTROL+ app. Bedien de auto met je smartphone en laat hem alle kanten op rijden. Vooruit, achteruit, het is allemaal mogelijk!

- Levensechte details: Deze set zit boordevol kenmerken van de echte Audi RS Q e-tron rallyauto. En niet te vergeten het nieuwe Technic wielelement dat speciaal voor dit model is ontworpen. De details zijn verbluffend!

- 4-wielophanging: Net als de echte auto heeft deze modelversie onafhankelijke vering op elk van de 4 wielen. Laat je rallyauto over elk terrein racen en geniet van de soepele rit.

- Een cadeau voor autoliefhebbers: Op zoek naar een leuk cadeau? Deze LEGO® Technic Audi RS Q e-tron (42160) modelset is perfect voor autoliefhebbers en Audi fans. Een cadeau waar je echt iets aan hebt!

- Afmetingen: Deze LEGO® Technic bouwset is ongeveer 15 cm hoog, 37 cm lang en 19 cm breed. Een perfect formaat om mee te spelen en ten toon te stellen.

- Bouwinstructies in de LEGO® Builder app: De LEGO® Builder app is je helpende hand tijdens het bouwproces. Volg intuïtieve bouwinstructies, zoom in op je model en draai het in 3D. Houd je voortgang bij en sla je sets op terwijl je nieuwe vaardigheden ontwikkelt.

- Maak kennis met techniek: LEGO® Technic laat je kennismaken met de wereld van techniek op een leuke en speelse manier. Ontdek de realistische bewegingen en mechanismen van deze modelbouwsets en ontwikkel je technische vaardigheden.

- Hoge kwaliteit: LEGO® Technic onderdelen voldoen aan strenge industrienormen. Ze zijn consistent, compatibel en gemakkelijk in elkaar te zetten en uit elkaar te halen. Je bouwervaring is altijd van topkwaliteit.

- Veiligheid staat voorop: LEGO® Technic onderdelen worden uitvoerig getest om te voldoen aan strikte wereldwijde veiligheidsnormen. Je kunt met een gerust hart bouwen en spelen.

Klaar voor een spannend avontuur? Met de LEGO® Technic Audi RS Q e-tron 42160 rallyauto bouw je niet alleen een indrukwekkend model, maar maak je ook kennis met de wereld van techniek. Bestuur de auto met de CONTROL+ app en race door de actie. Laat je creativiteit de vrije loop en ontwikkel nieuwe vaardigheden. Bouwen was nog nooit zo vermakelijk!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:23

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set42036

Straatmotor

foto van lego set42054

CLAAS XERION 5000 TRAC VC

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.