Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Lamborghini Huracán Tecnica 42161

Ben je klaar voor een boeiend bouwproject vol actie en avontuur? Ontdek de spannende wereld van techniek met de LEGO set 42161, geschikt voor kinderen van 9 jaar en ouder. Bouw je eigen realistische Lamborghini Huracán Tecnica met authentieke details. Met de LEGO Builder app kan je je modellen in 3D bekijken en je voortgang bijhouden. Een perfect cadeau voor autoliefhebbers en techniekfans!

Waar is LEGO Lamborghini Huracán Tecnica 42161 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Technic sets

aantal lego stenen icoon
806
leeftijd icoon
9+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2025
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
42161
lego insiders punten icoon
397
punten

Ben je klaar voor een boeiend bouwproject vol actie en avontuur? Dan is de LEGO set 42161 iets voor jou! Deze set is speciaal ontworpen voor kinderen van 9 jaar en ouder die gek zijn op supercars en techniek. Met deze set kunnen ze hun eigen realistische Lamborghini Huracán Tecnica bouwen, met alle authentieke details die echte autoliefhebbers blij zullen maken.

Stap in de wereld van techniek en ga aan de slag met deze uitdagende bouwset. LEGO Technic bouwbare sets staan bekend om hun realistische bewegingen en mechanismen, en met deze set kunnen jonge LEGO bouwers op een laagdrempelige en realistische manier kennis maken met de spannende wereld van techniek. Daarnaast kunnen ze gebruik maken van de LEGO Builder app, waarmee ze hun modellen in 3D kunnen bekijken, inzoomen en draaien, hun voortgang kunnen bijhouden en zelfs hun sets kunnen opslaan. Zo wordt bouwen een eenvoudig en intuïtief avontuur!

Deze LEGO set is niet zomaar een bouwproject, het is een ervaring op zich. Met de LEGO Technic Lamborghini Huracán Tecnica (42161) modelset kunnen kinderen alle details van deze supercar ontdekken en verkennen. Bouw de bewegende V10-motor, de besturing en de openende deuren en bewonder het klassieke groene kleurenschema dat geïnspireerd is op het origineel. Deze set is het perfecte cadeau voor kinderen die dromen van het bezitten van een echte Lamborghini. Of het nu voor een verjaardag of een andere gelegenheid is, met deze set zul je zeker punten scoren!

Nadat de bouw voltooid is, is het tijd om te spelen en te pronken met het resultaat. Zet het model van de Lamborghini Huracán Tecnica vol trots neer en laat iedereen zien wat je hebt bereikt. Met een hoogte van ca. 8 cm, een lengte van 28 cm en een breedte van 12 cm is dit model perfect om neer te zetten of om mee te spelen.

Bij LEGO staat veiligheid voorop. Alle LEGO Technic onderdelen worden grondig getest en voldoen aan strenge industrienormen. Ze zijn consistent, compatibel en eenvoudig in elkaar te zetten en uit elkaar te halen. Van het gieten en verhitten tot het analyseren en testen op stevigheid, geen enkel onderdeel wordt aan het toeval overgelaten. Zo kun jij met een gerust hart aan je bouwavontuur beginnen.

Dus waar wacht je nog op? Laat je innerlijke autoliefhebber en techneut los met de LEGO set 42161. Bouw je eigen Lamborghini Huracán Tecnica en ontdek de spannende wereld van techniek op een speelse en interactieve manier. Met deze set beleef je urenlang bouwplezier en kun je je eigen vaardigheden ontwikkelen. Dus haal die bouwstenen tevoorschijn en begin vandaag nog aan je eigen LEGO avontuur!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:23

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set42042

Rupsband kraan

foto van lego set42061

Verreiker

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.