Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Bugatti Bolide Agile Blue 42162

Bouw je eigen Bugatti racewagen met de LEGO Technic Bugatti Bolide Agile Blue (42162) speelset. Deze set is een geweldige kennismaking met techniek en biedt realistische bewegingen en mechanismen. Met de LEGO Builder app wordt het bouwen nog interactiever en intuïtiever. Geschikt voor raceliefhebbers vanaf 9 jaar.

Waar is LEGO Bugatti Bolide Agile Blue 42162 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Technic sets

aantal lego stenen icoon
905
leeftijd icoon
9+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2024
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
42162
lego insiders punten icoon
375
punten

Ben jij een fan van racen en autotechniek? Dan is de LEGO Technic Bugatti Bolide Agile Blue (42162) speelset echt iets voor jou! Met deze set kunnen jongeren vanaf 9 jaar hun eigen racewagen bouwen en alle details van de echte auto namaken. Van een werkende W16-motor tot besturing en schaardeuren, alles zit erin. En niet te vergeten, de prachtige blauwe kleur en authentieke stickerdetails maken deze racewagen echt een eyecatcher!

Deze LEGO Technic set is niet alleen leuk om te bouwen, maar ook nog eens een geweldige kennismaking met techniek. De realistische bewegingen en mechanismen geven jonge LEGO bouwers de kans om op een laagdrempelige en realistische manier de wereld van techniek te ontdekken. En met de LEGO Builder app wordt het bouwavontuur nog interactiever en intuïtiever! Je kunt inzoomen en je modellen draaien in 3D, je voortgang bijhouden en zelfs je sets opslaan. Zo kun je altijd verder waar je gebleven bent.

De LEGO Technic Bugatti Bolide Agile Blue (42162) speelset is niet zomaar een bouwuitdaging. Het is een geweldig model voor autosportfans! Ben jij een raceliefhebber van 9 jaar en ouder? Dan is deze set echt iets voor jou. Bouw de werkende W16-motor, de besturing en de schaardeuren van dit Bugatti racewagenmodel. Ontdek alle details en bewonder het resultaat. En het beste van alles is dat je na het bouwen van de auto je verzamelmodel vol trots kunt neerzetten. Laat je vrienden en familie maar zien wat jij kunt bouwen!

Deze Bugatti Bolide speelgoedauto is geïnspireerd op het origineel en heeft een prachtige blauwe kleur. Met de meegeleverde stickerdetails kun je het model helemaal afmaken. Het is echt een cadeau voor kinderen vanaf 9 jaar die dol zijn op racewagens en verzamelmodellen van sportauto's. Dus als jij zo'n kind kent, geef ze dan deze Bugatti raceautomodel cadeau en laat ze zelf ervaren wat het is om een echte LEGO Technic bouwer te zijn.

De afmetingen van deze LEGO Technic set zijn ca. 8 cm hoog, 31 cm lang en 13 cm breed. Een perfect formaat om mee te spelen, maar ook om neer te zetten en te bewonderen. En dankzij de hoge kwaliteit van LEGO Technic onderdelen kan de racewagen gemakkelijk in elkaar worden gezet en uit elkaar worden gehaald. De onderdelen voldoen aan strenge industrienormen en zijn consistent, compatibel en comfortabel. Veiligheid staat voorop bij LEGO Technic, daarom worden de onderdelen uitvoerig getest volgens strikte wereldwijde veiligheidsnormen.

Kortom, de LEGO Technic Bugatti Bolide Agile Blue (42162) speelset is de ultieme bouwuitdaging voor jongeren én volwassenen die gek zijn op racen en autotechniek. Laat je creativiteit en technische vaardigheden de vrije loop en bouw je eigen racewagen. En vergeet niet, na het bouwen en bewonderen kun je deze prachtige verzamelmodel met trots neerzetten. Doe mee aan de wereld van techniek en ontdek de grenzen van je eigen bouwkunsten met LEGO Technic!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:24

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set42140

Transformatievoertuig met app-besturing

foto van lego set42040

Brandblus Vliegtuig

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.