Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Zware bulldozer 42163

Verras jonge autoliefhebbers met de LEGO® Technic Zware bulldozer (set 42163), een geweldige bouwset voor kinderen vanaf 7 jaar. Deze set bevat 158 onderdelen en biedt de mogelijkheid om de bulldozer te bouwen en te spelen met diverse coole functies. Ideaal voor kinderen die gek zijn op voertuigen en bouwen!

Waar is LEGO Zware bulldozer 42163 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Technic sets

aantal lego stenen icoon
195
leeftijd icoon
7+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
42163
lego insiders punten icoon
84
punten

Verras jonge autoliefhebbers met de LEGO® Technic Zware bulldozer (set 42163), een geweldige bouwset voor kinderen vanaf 7 jaar die dol zijn op constructiespeelgoed. De opvallende gele kleuren brengen echte bulldozers tot leven en prikkelen de fantasie van aspirant Technic-bouwers, waardoor jongens en meisjes worden gestimuleerd om nieuwe bouwvaardigheden te ontwikkelen. Dit is het perfecte cadeau voor kinderen die gek zijn op voertuigen!


LEGO Technic bouwsets zitten boordevol realistische details waarmee jonge LEGO-bouwers op een speelse manier kennis kunnen maken met techniek. Laat kinderen plezier beleven aan het bouwen met behulp van de LEGO Builder app, waarmee ze kunnen inzoomen op de modellen, ze in 3D kunnen draaien en hun voortgang kunnen volgen.


De LEGO Technic Zware bulldozer is de ultieme bouwuitdaging voor jonge bouwers. Deze indrukwekkende set heeft niet alleen een stoer ontwerp, maar ook diverse coole functies die de bouwervaring nog spannender maken. Kinderen kunnen bijvoorbeeld de rupsbanden laten bewegen en het blad omhoog en omlaag brengen met behulp van het speciale element bovenop. Zo kunnen ze zelf een bouwterrein creëren en hun bulldozer alle uitdagende taken laten uitvoeren. Wie wil er nu niet de baas zijn over zo'n machtige machine?


Met de LEGO Technic Zware bulldozer kunnen kinderen hun creativiteit de vrije loop laten. Ze kunnen de set combineren met andere LEGO Technic sets om zelf allerlei fantastische voertuigen en machines te bouwen. Bovendien is het bouwen met LEGO niet alleen leuk, maar ook leerzaam. Kinderen ontwikkelen hun probleemoplossende vaardigheden, ruimtelijk inzicht en fijne motoriek terwijl ze bezig zijn met deze uitdagende bouwset.


Deze set is speciaal ontworpen voor jonge bouwers vanaf 7 jaar, maar oudere LEGO-fans zullen er ook veel plezier aan beleven. Het bouwen van de LEGO Technic Zware bulldozer is een geweldige activiteit om samen met vrienden of familie te doen. Met zijn realistische details en stevige constructie is deze set ook een perfect stukje decoratie voor in de kamer van elke autoliefhebber.


Als je houdt van bouwen, techniek en voertuigen, dan is de LEGO Technic Zware bulldozer (set 42163) echt iets voor jou. Laat je verbeelding de vrije loop en ga aan de slag met deze uitdagende bouwset. Ontdek de wereld van Technic en beleef eindeloos speelplezier met LEGO!


Let op: de set bevat 158 onderdelen, waaronder het unieke element waarmee het blad van de bulldozer kan bewegen. Er is ook een handleiding inbegrepen die stap voor stap laat zien hoe je de bulldozer moet bouwen. Met de LEGO Builder app kunnen kinderen alle details van hun model ontdekken en hun bouwavontuur nog interactiever maken. De app is beschikbaar op de meeste smartphones en tablets.


De LEGO Technic Zware bulldozer (set 42163) is een geweldig cadeau voor verjaardagen, feestdagen of gewoon zomaar. Trakteer jezelf of een geliefde op deze indrukwekkende bouwset en laat je creativiteit de vrije loop. Als je eenmaal begint met bouwen, wil je nooit meer stoppen!


Kortom, de LEGO Technic Zware bulldozer is dé bouwset voor jonge avonturiers en autoliefhebbers. Met zijn stoere ontwerp, realistische details en coole functies is deze set een absolute must-have. Ga de uitdaging aan, laat je fantasie de vrije loop en ervaar de magie van LEGO Technic. Bestel nu en geniet van eindeloos speelplezier!

Laatste update: 2024-01-11 22:29:37

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set42134

Monster Jam™ Megalodon™

foto van lego set42164

Offroad racebuggy

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.