Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Offroad racebuggy 42164

Ga op een waanzinnig avontuur in de wereld van snelheid en offroad racen met de LEGO Technic Offroad racebuggy (42164). Deze set leert jonge bouwers vanaf 8 jaar alles over techniek terwijl ze hun eigen racebuggy bouwen. Met features zoals achtervering, een bewegende 4-cilindermotor en flexibele besturing voelt het alsof je echt aan het racen bent. Deze set is leuk voor zowel kinderen als volwassenen en kan worden beleefd met behulp van de LEGO Builder app. Bestel vandaag nog en ontdek jouw racevaardigheden!

Waar is LEGO Offroad racebuggy 42164 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Technic sets

aantal lego stenen icoon
219
leeftijd icoon
8+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
42164
lego insiders punten icoon
130
punten

Hé jij daar! Ben jij klaar voor een waanzinnig avontuur? Duik de wereld van de snelheid en offroad racen in met de supercoole LEGO® Technic Offroad racebuggy (42164). Deze te gekke set is speciaal ontworpen voor jonge bouwers vanaf 8 jaar en leert je alles over techniek terwijl je jouw eigen racebuggy in elkaar zet. Bouwen en spelen was nog nooit zo leuk!



Laten we eens kijken naar alle geweldige features die deze racebuggy te bieden heeft. Net als echte racebuggy's heeft dit model achtervering die zorgt voor maximale grip en stabiliteit tijdens het racen over ruig terrein. En wat dacht je van de bewegende 4-cilindermotor? Hiermee geef je jouw racebuggy dat extra beetje power en snelheid waar alle racefanaten van dromen.



Maar dat is nog niet alles! Deze Offroad racebuggy heeft ook coole flexibele besturing, waardoor je eenvoudig scherpe bochten kunt maken zonder de controle te verliezen. Het voelt alsof je echt aan het racen bent, maar dan vanuit je eigen kamer! Hoe cool is dat?



Ben jij een echte autoliefhebber? Dan is deze LEGO Technic set echt iets voor jou. Met zijn authentieke details is deze racebuggy geïnspireerd op de stoerste raceauto's die je ooit hebt gezien. Het is net alsof je zelf in een echte racebuggy stapt en over de meest uitdagende offroad parcoursen scheurt.



Maar er is meer! Deze set is niet alleen supergaaf voor kinderen, maar ook voor volwassenen die nog altijd een passie hebben voor LEGO. Bouw samen met je kinderen de Offroad racebuggy en beleef samen het ultieme bouw- en speelplezier. Ontdek hoeveel jij nog weet van techniek en laat zien dat je het nog steeds in je hebt!



Wist je dat LEGO Technic bouwsets speciaal zijn ontworpen om kinderen op een interactieve manier meer te leren over techniek? Met deze set krijg je niet alleen een te gekke racebuggy, maar ook een leuk bouwavontuur dat je zelf kunt beleven met behulp van de LEGO Builder app. Deze app geeft je de mogelijkheid om in te zoomen op je model, het in 3D te draaien en je voortgang bij te houden. Zo kun je altijd zien hoe ver je al bent gekomen en weet je precies welke onderdelen je nog moet plaatsen. Het is net alsof je je eigen virtuele werkplaats hebt!



Klinkt dit als een avontuur dat jij wilt beleven? Haal dan nu de LEGO Technic Offroad racebuggy (42164) in huis en maak je klaar voor een race-ervaring om nooit te vergeten. Je kunt deze set bestellen en starten met bouwen wanneer jij wilt. Of je nu alleen bent of samen met je vrienden of familie, deze set zorgt gegarandeerd voor urenlang speelplezier.



Wacht niet langer en zet de eerste stap naar jouw LEGO Technic avontuur. Bestel de Offroad racebuggy vandaag nog en ontdek wat voor geweldige racevaardigheden jij bezit. Let's go!

Laatste update: 2024-01-11 22:29:29

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set45601

Grote Hub voor Spike PRIME

foto van lego set42046

Ontsnappingsracer

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.