Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Mercedes-AMG F1 W14 E Performance Pull-Back 42165

De LEGO Technic Mercedes-AMG F1 W14 E Performance Pull-Back (42165) is een bouwset voor kinderen vanaf 7 jaar. Het biedt een spannend project met pull-back actie om de racewagen te laten racen. Volwassenen kunnen meedoen met de apart verkrijgbare set (42171). De set bevat realistische details en is een leuk leermiddel. Met de LEGO Builder app kunnen kinderen hun bouwavontuur beleven. Het opvallende ontwerp maakt het ideaal als decoratiestuk. Organiseer races met vrienden en geniet van de autorace-ervaring. Bestel vandaag nog jouw eigen LEGO Technic set (42165).

Waar is LEGO Mercedes-AMG F1 W14 E Performance Pull-Back 42165 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Technic sets

aantal lego stenen icoon
240
leeftijd icoon
7+
intro datum icoon
01-03-2024
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
42165
lego insiders punten icoon
175
punten

Geef kinderen van 7 jaar en ouder een spannend project met deze LEGO® Technic™ Mercedes-AMG F1 W14 E Performance Pull-Back (42165) racewagen. Deze bouwset voor auto's wordt geleverd met authentieke details geïnspireerd op de echte auto, plus een spannende pull-back actie om het model te laten racen zoals jongens en meisjes zich voorstellen hoe het is om een kampioensrijder te zijn.

Wil je samen met je jonge motorsportfan genieten van kwalitatieve bouwtijd? Je kunt meedoen met de pret terwijl je je eigen geavanceerde versie bouwt met de LEGO Technic™ Mercedes-AMG F1 W14 E Performance (42171) set voor volwassenen (apart verkrijgbaar). Het is een geweldige aanvulling op deze set, waardoor kinderen en volwassenen tegelijkertijd kunnen genieten van het bouwen.

LEGO Technic bouwsets bevatten realistische details die jonge LEGO-bouwers op een toegankelijke manier kennis laten maken met techniek. Kinderen kunnen genieten van een intuïtief bouwavontuur met de LEGO Builder app, waar ze modellen in 3D kunnen inzoomen en draaien, sets kunnen opslaan en hun voortgang kunnen volgen.

Transformeer je slaapkamer in een racecircuit met de LEGO Technic Mercedes-AMG F1 W14 E Performance Pull-Back! Of je nu een ervaren bouwer bent of net begint, deze set biedt een geweldige bouwervaring voor jongeren en volwassenen. Met 42165 beleef je de spanning en snelheid van het racen in je eigen huis.

Opvallend en gedetailleerd, deze LEGO Technic racewagen is een exacte replica van de Mercedes-AMG F1 W14 E Performance. Met zijn gestroomlijnde ontwerp en iconische kleurenschema is deze set een must-have voor fans van autosport. Het pull-back mechanisme zorgt voor een snelle en krachtige lancering, waardoor de racewagen met geweldige snelheid over de vloer vliegt.

Niet alleen is deze set geweldig om mee te spelen, maar het is ook een uitstekend leermiddel. De realistische details van de Mercedes-AMG F1 W14 E Performance introduceren jonge bouwers in de wereld van engineering op een leuke en interactieve manier. Ze kunnen de verschillende functies van de racewagen ontdekken en hun begrip van techniek vergroten terwijl ze bouwen.

De bouwervaring wordt nog spannender met de LEGO Builder app. Deze app stelt kinderen in staat om hun bouwavontuur tot leven te brengen op hun mobiele apparaat. Met de mogelijkheid om in 3D in te zoomen en modellen te draaien, kunnen ze elk detail van hun creatie verkennen. Daarnaast kunnen ze hun voortgang volgen en hun sets opslaan voor later.

Nieuwsgierig naar hoe de echte Mercedes-AMG F1 W14 E Performance eruitziet? Met deze LEGO Technic set kun je alles ontdekken. Het gedetailleerde ontwerp omvat kenmerkende elementen zoals de gestroomlijnde carrosserie, de opvallende kleuren en het herkenbare logo. Het is alsof je je eigen miniatuurversie van deze geweldige racewagen hebt.

De LEGO Technic Mercedes-AMG F1 W14 E Performance Pull-Back is niet alleen een geweldige set om te bouwen, maar ook om tentoon te stellen. Zodra je klaar bent met bouwen, kun je de racewagen op een speciale plek in je kamer zetten. Het opvallende ontwerp en de realistische details maken het een fantastisch decoratiestuk voor elke autoliefhebber.

Met 42165 heb je de mogelijkheid om je eigen races te organiseren. Nodig vrienden uit en laat ze hun eigen LEGO Technic racewagens bouwen. Plaats obstakels en creëer een uitdagend parcours om te zien wie de snelste en meest behendige chauffeur is. Ga de competitie aan en ontdek wie de titel van kampioen verdient!

De LEGO Technic Mercedes-AMG F1 W14 E Performance Pull-Back is niet zomaar een bouwset. Het is een ervaring op zich. Het brengt spanning, creativiteit en techniek samen in één geweldige set. Of je nu een jonge fan bent die droomt van het worden van een F1-coureur, of een volwassene die geniet van het bouwen van geavanceerde modellen, deze set biedt voor ieder wat wils.

Dus waar wacht je nog op? Laat je fantasie de vrije loop en bouw je eigen LEGO Technic Mercedes-AMG F1 W14 E Performance Pull-Back. Race tegen de klok, ga de competitie aan met vrienden en geniet van de opwinding van het autoracen, allemaal vanuit het comfort van je eigen huis. Bestel vandaag nog jouw eigen LEGO Technic set (42165) en beleef een onvergetelijk avontuur!

Laatste update: 2024-02-01 15:22:46

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.