Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO NEOM McLaren Extreme E racewagen 42166

De LEGO set 42166 is een spannende pull-back auto voor kinderen vanaf 7 jaar. Met de NEOM McLaren Extreme E racewagen kunnen ze bouwen en racen. De set bevat realistische details en brede offroad banden voor avontuurlijk speelplezier. Met de LEGO Builder app kunnen kinderen hun bouwervaring verbeteren. Bestel deze set vandaag nog en beleef urenlang speelplezier!

Waar is LEGO NEOM McLaren Extreme E racewagen 42166 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Technic sets

aantal lego stenen icoon
252
leeftijd icoon
7+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
42166
lego insiders punten icoon
175
punten

Ben je op zoek naar een te gek cadeau voor kinderen? Dan hebben wij dé ultieme pull-back auto voor jongens en meisjes vanaf 7 jaar! Deze LEGO® Technic NEOM McLaren Extreme E racewagen (42166) zorgt voor ongekende spanning bij elke bocht. En het leuke is, je kunt niet alleen bouwen, maar ook racen met deze stoere auto dankzij de te gekke pull-back functie!



Heb je altijd al gedroomd van het echte racen in afgelegen delen van de wereld? Met deze speelgoedauto komt die droom in zicht! De NEOM McLaren Extreme E racewagen is geïnspireerd op het echte model, met brede offroad banden, een opvallend kleurenschema en natuurlijk de authentieke logo's van McLaren. Je waant je een echte Extreme E coureur terwijl je met deze auto door de kamer racet. En het beste is nog wel dat deze set een geweldig cadeau is voor elke verjaardag of andere gelegenheid voor kinderen die dol zijn op autospeelgoed.



LEGO Technic bouwsets staan bekend om hun realistische details, waarmee jonge LEGO bouwers op een leuke en speelse manier kennis kunnen maken met techniek. En als kers op de taart hebben we ook nog de LEGO Builder app! Met deze app kunnen kinderen hun bouwavontuur naar een hoger niveau tillen. Ze kunnen inzoomen op de details, de modellen draaien en zelfs hun voortgang bijhouden. Zo worden ze écht betrokken bij het bouwproces en kunnen ze hun creativiteit de vrije loop laten.



Met de LEGO® Technic NEOM McLaren Extreme E racewagen beleef je urenlang speelplezier. Ben je klaar om de race te winnen? Dankzij de pull-back functie kun je de auto helemaal opladen en vervolgens loslaten voor een ongekende snelheid. Het is net alsof je met een echte racewagen door de kamer scheurt. De brede offroad banden zorgen voor een goede grip op elk oppervlak, dus je kunt zelfs offroad avonturen beleven met deze coole auto. Laat je fantasie de vrije loop en bedenk de meest spannende raceverhalen!



Deze geweldige speelgoedauto is niet zomaar een bouwset. Het is een complete beleving die de verbeelding van kinderen prikkelt. Bovendien leren ze spelenderwijs over de techniek achter een racewagen. Het bouwen van de NEOM McLaren Extreme E racewagen is een fantastische manier om kinderen uit te dagen en hun probleemoplossend vermogen te verbeteren. Ze worden gestimuleerd om stap voor stap de instructies te volgen en elke juiste verbinding te maken. En het resultaat? Een prachtig model waar ze trots op kunnen zijn!



Met de LEGO Builder app wordt het bouwen van de racewagen een interactief avontuur. Kinderen kunnen de details van de auto van dichtbij bekijken door in te zoomen op hun telefoon of tablet. Ze kunnen het model vanuit alle hoeken draaien en zelfs hun voortgang bijhouden in de app. Hierdoor krijgen ze nog meer controle over hun bouwavontuur en kunnen ze nog dieper in de wereld van LEGO Technic duiken.



Neem de uitdaging aan en race met de NEOM McLaren Extreme E racewagen tegen je vrienden! Dankzij de pull-back functie kun je de auto razendsnel lanceren en kijken wie als eerste de finishlijn bereikt. Organiseer je eigen race-evenementen en laat zien wie de beste coureur is! De NEOM McLaren Extreme E racewagen is ontworpen voor snelheid en prestaties, dus je kunt er zeker van zijn dat je ultieme racemomenten beleeft.



Deze LEGO set met nummer 42166 is niet alleen een geweldig cadeau voor kinderen, maar ook voor volwassenen. Is jouw innerlijke kind dol op techniek en racen? Dan is deze set een absolute must-have! Het is een geweldige manier om even te ontsnappen aan de dagelijkse sleur en je creativiteit de vrije loop te laten. Daarnaast is het bouwen van de racewagen een ontspannende bezigheid waar je helemaal in op kunt gaan. Dus waar wacht je nog op? Haal de NEOM McLaren Extreme E racewagen in huis en beleef urenlang speelplezier!



Kortom, met de LEGO® Technic NEOM McLaren Extreme E racewagen (42166) haal je niet zomaar een speelgoedauto in huis. Je haalt een complete race-ervaring naar je woonkamer. Laat je fantasie de vrije loop en race als een echte Extreme E coureur door de kamer. Bouw de racewagen stap voor stap en ontdek de techniek achter deze stoere auto. Dankzij de pull-back functie kun je de auto razendsnel lanceren en de spannendste races beleven. En met de LEGO Builder app wordt het bouwen van de racewagen een interactief avontuur. Bestel deze geweldige set vandaag nog en geniet van urenlang speelplezier met de NEOM McLaren Extreme E racewagen!

Laatste update: 2024-01-11 23:43:39

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set42133

Verreiker

foto van lego set42025

Vrachtvliegtuig

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.