Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Mack® LR Electric vuilniswagen 42167

De LEGO Technic Mack LR Electric vuilniswagen (42167) is een set die kinderen vanaf 8 jaar uitdaagt om na te denken over groene energie en recycling. Het model is geïnspireerd op een echte elektrische vuilniswagen en heeft realistische functies zoals deuren die open kunnen en een zijlader voor vuilnisbakken. De set wordt geleverd inclusief vuilnisbakken en afvalelementen, zodat kinderen meteen aan de slag kunnen. Met de LEGO Builder app kunnen kinderen hun bouwvaardigheden verbeteren en plezier hebben. Bestel vandaag nog en ontdek de kracht van groene energie!

Waar is LEGO Mack® LR Electric vuilniswagen 42167 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Technic sets

aantal lego stenen icoon
503
leeftijd icoon
8+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
42167
lego insiders punten icoon
214
punten

Laat je inspireren om na te denken over groene energie en het schoonhouden van de stad met de LEGO® Technic Mack® LR Electric vuilniswagen (42167)! Deze geweldige set is speciaal ontworpen voor jongens en meisjes vanaf 8 jaar en biedt urenlang bouw- en speelplezier.



Deze recyclingtruck is geïnspireerd op de geavanceerde elektrische Mack vuilniswagen en is uitgerust met realistische bewegingen en functies. Nadat je het model hebt gebouwd, kun je alle coole eigenschappen ontdekken. Wat dacht je bijvoorbeeld van de deuren die echt open kunnen? En vergeet niet het tandwiel boven op de cabine waarmee je de truck naar de juiste positie kunt sturen. Net als het echte voertuig heeft deze LEGO set ook een zijlader waarmee je de vuilnisbakken kunt pakken, optillen en omkiepen.



En weet je wat het beste is? Deze set wordt geleverd inclusief vuilnisbakken en afvalelementen, zodat je meteen aan de slag kunt met fantasierijk spel. Ga op een duurzaam avontuur en leer alles over recycling terwijl je speelt met deze geweldige vuilniswagen.



Maar dat is nog niet alles! LEGO Technic bouwsets bevatten ook realistische functies die jonge LEGO bouwers kennis laten maken met techniek. Dus naast het geweldige speelplezier, kun je ook nog eens veel leren. Wat wil je nog meer?



En vergeet ook niet de LEGO Builder app! Met deze app kun je inzoomen op de modellen, ze vanuit alle hoeken bekijken en je voortgang bijhouden. Het is een geweldige manier om je bouwvaardigheden te verbeteren en tegelijkertijd plezier te hebben.



Klaar om aan de slag te gaan? Bestel vandaag nog jouw LEGO Technic Mack LR Electric vuilniswagen (42167) en ontdek zelf alle geweldige functies en mogelijkheden. Laat je creativiteit de vrije loop en laat je verbazen door de kracht van groene energie!

Laatste update: 2024-01-11 22:09:51

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set42004

Mini schoplader

foto van lego set5007627

Ferrari Daytona SP3 The Sense of Perfection

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.