Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO John Deere 9700 Forage Harvester 42168

De LEGO Technic John Deere 9700 Maïsoogster (42168) is perfect voor jonge boeren en boerinnen vanaf 9 jaar. Het model heeft echte John Deere kleuren en is eenvoudig te besturen. Met het maïsvoorzetstuk kunnen kinderen de maïs omhoog en omlaag brengen en laten draaien. De set is niet alleen leuk om mee te spelen, maar ook leerzaam en wordt geleverd met de LEGO Builder app. Bestel vandaag nog en begin aan een nieuw LEGO bouwavontuur!

Waar is LEGO John Deere 9700 Forage Harvester 42168 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Technic sets

aantal lego stenen icoon
559
leeftijd icoon
9+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
42168
lego insiders punten icoon
260
punten

Voor alle jonge boeren en boerinnen die gek zijn op landbouwmachines is er nu de LEGO® Technic John Deere 9700 Maïsoogster (42168). Deze geweldige set is perfect voor jongens en meisjes vanaf 9 jaar en biedt eindeloos speelplezier! Met de echte John Deere kleuren en de indrukwekkende functionaliteiten is dit de ultieme landbouwspeelgoedset.


Met de LEGO Technic John Deere 9700 maïsoogster kunnen kinderen hun eigen boerderijavonturen creëren. Het model heeft achterwielbesturing, zodat je de maïsoogster eenvoudig kunt sturen. Daarnaast is er een maïsvoorzetstuk dat het mogelijk maakt om de maïs omhoog en omlaag te brengen en te laten draaien, net zoals een echte hakselaar. Zo kunnen jonge boeren de oogst binnenhalen en hun eigen landbouwbedrijf runnen.


Dit is niet zomaar een speelgoedset, dit is de perfecte cadeautip voor een verjaardag of een speciale gelegenheid. Kinderen zullen dol zijn op de realistische details en de mogelijkheid om hun eigen landbouwvoertuigen te bouwen en te spelen. Of ze nu alleen spelen of samen met vrienden en familie, de LEGO Technic John Deere 9700 maïsoogster zorgt voor urenlang speelplezier.


Wat deze LEGO Technic set zo bijzonder maakt, is de combinatie van plezier en educatie. De set introduceert jonge LEGO bouwers op een laagdrempelige manier in de wereld van techniek. Met realistische details en bouwinstructies kunnen kinderen hun creativiteit en technische vaardigheden ontwikkelen. Dit maakt de LEGO Technic John Deere 9700 maïsoogster niet alleen leuk om mee te spelen, maar ook leerzaam.


Om het bouwavontuur nog leuker te maken, is er de LEGO Builder app. Met deze app kunnen kinderen hun bouwprojecten in 3D bekijken en draaien. Ze kunnen inzoomen op de details en hun voortgang bijhouden. Met de LEGO Builder app worden kinderen echte meesterbouwers en kunnen ze hun eigen creatieve wereld tot leven brengen.


Met de LEGO Technic John Deere 9700 maïsoogster kunnen kinderen hun verbeelding de vrije loop laten en hun eigen boerenbedrijf opzetten. Ze kunnen de maïsoogster inzetten om de oogst binnen te halen en vervolgens de maïs gebruiken om vee te voeren of om andere producten te maken. De mogelijkheden zijn eindeloos en elk speelmoment wordt een nieuw avontuur.


Of je nu een fanatieke LEGO verzamelaar bent of gewoon op zoek bent naar het perfecte cadeau voor een jonge boer of boerin, de LEGO Technic John Deere 9700 maïsoogster is de ideale keuze. Met de authentieke John Deere kleuren en de gedetailleerde functies is dit de ultieme landbouwspeelgoedset.


Dus waar wacht je nog op? Laat je fantasie de vrije loop en begin aan een nieuw LEGO bouwavontuur met de LEGO Technic John Deere 9700 maïsoogster. Breng je eigen boerderij tot leven en ontdek de wereld van landbouwmachines op een speelse en educatieve manier. Bestel vandaag nog deze geweldige LEGO Technic set en beleef eindeloos speelplezier!

Laatste update: 2024-01-11 22:54:11

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set42111

Dom's Dodge Charger

foto van lego set42082

Kraan voor alle terreinen

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.