Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO NEOM McLaren Formula E racewagen 42169

Maak kennis met de LEGO Technic NEOM McLaren Formula E racewagen (42169). Deze geweldige set biedt avontuur en plezier voor kinderen vanaf 9 jaar. Met de dubbele pull-backfunctie en stuurfunctie kunnen kinderen racen en hun racevaardigheden verbeteren. De set stimuleert techniek en probleemoplossend denken, en kan worden gebouwd met behulp van de LEGO Builder app. Deze eyecatcher is een perfect cadeau voor racewagenliefhebbers en biedt eindeloos speelplezier.

Waar is LEGO NEOM McLaren Formula E racewagen 42169 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Technic sets

aantal lego stenen icoon
452
leeftijd icoon
9+
intro datum icoon
01-03-2024
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
42169
lego insiders punten icoon
325
punten

Laat kinderen vanaf 9 jaar kennis maken met de opwindende wereld van Formule E met de LEGO® Technic NEOM McLaren Formula E racewagen (42169). Dit geweldige bouwproject zit boordevol avontuur en plezier! Jongens en meisjes kunnen zich helemaal uitleven terwijl ze deze prachtige McLaren speelgoedauto bouwen en ermee racen. Dankzij de unieke dubbele pull-backfunctie kan de auto supersnel vooruit schieten en kan er een spannende race plaatsvinden!

Maar dat is nog niet alles! Deze gave LEGO set beschikt ook over een stuurfunctie, zodat kinderen hun eigen parcours kunnen creëren en zich kunnen inbeelden dat ze deel uitmaken van het legendarische McLaren raceteam. Ze kunnen het stuur draaien en de auto precies laten rijden waar ze willen. Zo kunnen ze hun racevaardigheden verbeteren en zich helemaal inleven in de wereld van de Formule E.

De LEGO Technic NEOM McLaren Formula E racewagen is niet zomaar een bouwset. Het is een geweldig cadeau voor kinderen die dol zijn op voertuigen en racewagens. Deze set is speciaal ontworpen om jonge LEGO-bouwers spelenderwijs kennis te laten maken met techniek en hen te inspireren om hun creativiteit en probleemoplossende vaardigheden te ontwikkelen.

Wat deze LEGO set nog specialer maakt, is de mogelijkheid om de LEGO Builder app te gebruiken. Deze app is speciaal ontworpen om kinderen te begeleiden tijdens het bouwproces. Met de app kunnen ze inzoomen op de details, de modellen in 3D draaien en zelfs hun voortgang bijhouden. Het maakt het bouwen van deze racewagen nog leuker en interactiever!

De LEGO Technic NEOM McLaren Formula E racewagen is een ware eyecatcher. Met zijn stoere ontwerp en opvallende kleuren springt hij direct in het oog. Dit is een set die absoluut niet mag ontbreken in de collectie van elke jonge racefan. Hij kan ook dienen als pronkstuk in de slaapkamer of de speelkamer.

Maar het allerleukste is natuurlijk het spelen met deze racewagen. Dankzij de dubbele pull-backfunctie kan de auto in een oogwenk naar voren schieten. Dit zorgt voor razendsnelle actie en spannende races tegen vrienden en familieleden. Wie kan de meest spectaculaire stunts uithalen en als eerste over de finishlijn komen? Het is tijd om je racevaardigheden te laten zien!

Deze LEGO Technic set is geschikt voor kinderen vanaf 9 jaar, maar ook volwassenen kunnen er eindeloos plezier aan beleven. Het is een geweldige activiteit om samen met je kinderen te doen. Laat je fantasie de vrije loop en race samen naar de overwinning!

Als je op zoek bent naar het perfecte cadeau voor een verjaardag, een feestdag of gewoon zomaar, dan is de LEGO Technic NEOM McLaren Formula E racewagen de ideale keuze. Deze set zal zeker in de smaak vallen bij elke liefhebber van racewagens en LEGO.

Kortom, de LEGO Technic NEOM McLaren Formula E racewagen (42169) is een must-have voor alle jonge avonturiers en speed fanaten. Met zijn realistische details en unieke functies biedt deze set eindeloos speelplezier. Ga aan de slag en bouw je eigen racewagen, laat je creativiteit de vrije loop en race naar de overwinning!

Laatste update: 2024-01-11 22:08:15

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set42121

Zware graafmachine

foto van lego set42037

Off-roader

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.