Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Kawasaki Ninja H2R motor 42170

De LEGO Technic Kawasaki Ninja H2R (42170) is een bouwset voor kinderen van 10 jaar en ouder. Het biedt een realistische replica van de Kawasaki Ninja H2R motor met gedetailleerde features zoals besturing, vering, een versnellingsbak en zelfs een turbocompressor. Na het bouwen kunnen kinderen eindeloos spelen en hun eigen avonturen bedenken. De bouwset is ontworpen om kinderen op een leuke en toegankelijke manier kennis te laten maken met techniek. De LEGO Builder app helpt bij het bouwproces. Durf jij de uitdaging aan te gaan en de snelste motor ter wereld te bouwen?

Waar is LEGO Kawasaki Ninja H2R motor 42170 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Technic sets

aantal lego stenen icoon
643
leeftijd icoon
10+
intro datum icoon
01-03-2024
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
42170
lego insiders punten icoon
600
punten

Ben jij klaar om de wereld van techniek en technologie te ontdekken? Dan is de LEGO® Technic Kawasaki Ninja H2R (42170) speelgoedmotor echt iets voor jou! Deze geweldige bouwset is speciaal ontworpen voor stoere jongens én meiden van 10 jaar en ouder. En weet je wat het leukste is? Je bouwt hiermee een levensechte replica van de indrukwekkende Kawasaki Ninja H2R, een van de snelste productiemotoren ter wereld!

Met een schaal van 1:8 is dit model tot in de kleinste details nagemaakt. Je zult versteld staan van de realistische features. Zo heeft de motor besturing en vering, en beschikt hij over een versnellingsbak met 2 versnellingen. Daarnaast is de motor voorzien van een gelede constructie met 4 zuigers en zelfs een turbocompressor! Het voorruitelement is prachtig gedecoreerd en het Kawasaki logo pronkt trots op beide kanten van de brandstoftank.

Maar dat is nog niet alles! Nadat je de motor hebt gebouwd, kun je er ook nog eens eindeloos mee spelen. Laat je fantasie de vrije loop en bedenk de coolste avonturen met jouw eigen Kawasaki Ninja H2R. En als je even genoeg hebt van het rondrijden, dan zet je de motor gewoon op de bijgeleverde standaard. Zo kun je nog lang nagenieten van je prachtige speelgoedvoertuig en ermee pronken aan al je vrienden.

We begrijpen dat techniek soms best ingewikkeld kan zijn. Maar maak je geen zorgen, LEGO Technic bouwsets zijn speciaal ontworpen om kinderen op een leuke en toegankelijke manier kennis te laten maken met techniek. Met deze bouwset zul je stap voor stap ontdekken hoe een echte motor in elkaar zit en hoe alle onderdelen samenwerken. Een leerzaam en uitdagend avontuur dat je niet wilt missen!

En wist je dat we ook een handige app hebben om je te helpen tijdens het bouwen? Met de LEGO Builder app kun je inzoomen op de modellen, ze van alle kanten bekijken in 3D en zelfs je voortgang bijhouden. Zo wordt het bouwen van je eigen Kawasaki Ninja H2R een nog leukere ervaring!

We kunnen ons voorstellen dat je nu niet kunt wachten om aan de slag te gaan met deze te gekke LEGO Technic bouwset. Maar we hebben nog één belangrijke vraag voor je: durf jij de uitdaging aan? Durf jij jouw technische vaardigheden naar een hoger niveau te tillen en de snelste motor ter wereld te bouwen? Twijfel niet langer en spring op de Kawasaki Ninja H2R! Grijp deze unieke kans en word de trotse bezitter van een LEGO Technic meesterwerk!

Wacht niet langer en bestel vandaag nog de LEGO® Technic Kawasaki Ninja H2R (42170) speelgoedmotor. Dit is jouw ticket naar de spannende wereld van techniek en technologie. Laat je verrassen door de ongekende mogelijkheden en beleef eindeloos speelplezier met deze levensechte replica van de Kawasaki Ninja H2R. Zet de eerste stap naar jouw nieuwe avontuur en maak van leren een feestje met LEGO Technic!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:52

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set88003

Power Functions L-motor

foto van lego set42055

Emmerwiel graafmachine

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.