Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Mercedes-AMG F1 W14 E Performance 42171

Beleef de spanning van de autosport met de LEGO Technic Mercedes-AMG F1 W14 E Performance auto (42171). Deze bouwset in schaal 1:8 is een unieke ervaring voor jong en oud. Met realistische details, zoals een werkende besturing en een motorkap die open kan, is dit een perfect cadeau voor autoliefhebbers. Bouwvaardigheid, concentratie en creativiteit worden op de proef gesteld tijdens het bouwen van deze prachtige raceauto. Bestel nu de set en race naar de finish!

Let op: beperkte oplage, bestel snel!

Waar is LEGO Mercedes-AMG F1 W14 E Performance 42171 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Technic sets

aantal lego stenen icoon
1642
leeftijd icoon
18+
intro datum icoon
01-03-2024
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
42171
lego insiders punten icoon
1430
punten

Racen, snelheid en concentratie. Dat is waar het om draait in de spannende wereld van de autosport. Heb jij altijd al willen ervaren hoe het voelt om als een echte coureur in de zone te zijn? Dat kan nu met de LEGO® Technic™ Mercedes-AMG F1 W14 E Performance auto (42171) uit het seizoen 2023. Stap in de wereld van de Formule 1 en bouw je eigen indrukwekkende model op schaal 1:8. Deze set is niet alleen voor jongeren, maar ook voor volwassenen die dol zijn op uitdagende bouwprojecten en een passie hebben voor auto's.

Met deze LEGO® Technic™ set heb je de controle in handen. Stuur de auto met het stuurwiel of gebruik de knop bovenop de auto om de besturing te regelen. Wil je weten wat er onder de motorkap schuilgaat? Verwijder dan de motorkap en ontdek het differentieel en de 6-cilinder motor met bewegende zuigers. Dat is pas oog voor detail! Maar dat is nog niet alles. Deze prachtige Mercedes F1 auto heeft ook een vleugel die geopend kan worden, geïnspireerd op de DRS van de echte auto. Het ziet er geweldig uit vanuit elke hoek, dus zorg ervoor dat je jouw bouwsucces viert door het op een prominente plek tentoon te stellen.

Deze LEGO® Technic™ set is niet zomaar een bouwproject. Het is een unieke ervaring die je het gevoel geeft alsof je deel uitmaakt van het Mercedes-AMG F1 team. Door de aandacht voor detail en de authentieke livery details lijkt het net alsof je een echte raceauto bouwt. Het is een geweldig cadeau-idee voor alle racefans die ook nog eens dol zijn op LEGO. Of je nu jong bent of jong van geest, deze set staat garant voor urenlang bouwplezier en een prachtig resultaat waar je trots op kunt zijn.

Het bouwen van deze LEGO® Technic™ set is niet alleen leuk, het is ook nog eens goed voor je concentratie en creativiteit. Je moet je aandacht erbij houden en de juiste blokjes op de juiste plek zetten om het model tot leven te brengen. Dit vraagt om vaardigheden zoals probleemoplossend denken en ruimtelijk inzicht, die niet alleen handig zijn bij het bouwen van LEGO, maar ook in het dagelijks leven. Dus waar wacht je nog op? Duik in de wereld van het racen en ervaar zelf de adrenaline van het bouwen van deze fantastische Mercedes-AMG F1 auto.

Ben jij klaar om de snelheid op te zoeken en de ultieme raceauto te bouwen? Bestel dan nu de LEGO® Technic™ Mercedes-AMG F1 W14 E Performance auto (42171) en ervaar zelf hoe het is om een echte coureur te zijn. Dit is jouw kans om een stukje Formule 1 geschiedenis in handen te krijgen en je passie voor auto's tot leven te brengen. Ga voor de overwinning en laat zien wat je in huis hebt!

Let op: deze set is verkrijgbaar in een beperkte oplage, dus wees er snel bij. Haal de racebaan in huis en ga de uitdaging aan met de LEGO® Technic™ Mercedes-AMG F1 W14 E Performance auto (42171). Are you ready to race?

Laatste update: 2024-02-02 17:12:42

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.