Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Koenigsegg Jesko Absolut Grey Hypercar 42173

Laat je inspireren en betoveren door de LEGO Technic Koenigsegg Jesko Absolut Grey Hypercar bouwset voor kinderen vanaf 10 jaar (42173). Een uitdagend avontuur wacht op jou terwijl je je eigen luxe hypercar speelgoed in elkaar zet. Test de bewegende V8-motor en differentieel en beleef urenlang speelplezier! Met de LEGO Builder app kun je zelfs in 3D inzoomen. Bouw je eigen droomauto nu!

Waar is LEGO Koenigsegg Jesko Absolut Grey Hypercar 42173 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Technic sets

aantal lego stenen icoon
801
leeftijd icoon
10+
intro datum icoon
01-08-2024
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
42173
lego insiders punten icoon
325
punten



Laat je inspireren en betoveren door de LEGO Technic Koenigsegg Jesko Absolut Grey Hypercar bouwset voor kinderen vanaf 10 jaar (42173). Een uitdagend avontuur wacht op jou terwijl je je eigen luxe hypercar speelgoed in elkaar zet. Ben jij klaar voor de ultieme bouwuitdaging?

Ontdek de wereld van techniek en bouw terwijl je de bewegende V8-motor en differentieel in elkaar zet. Test vervolgens het stuurwiel met de afneembare knop die perfect in de voorkant van de auto past. Een unieke eigenschap van deze auto is het dihedrale synchro-helix deursysteem, waardoor de deuren 90 graden kunnen draaien en naar buiten kunnen bewegen, net als bij de echte hypercar. Een ervaring die je niet mag missen!

Dit LEGO Technic voertuig is het perfecte cadeau voor kinderen die dol zijn op auto's en techniek. Maar ook volwassen autoliefhebbers zullen versteld staan van de details en functies van deze bouwset. Met de LEGO Builder app kun je zelfs in 3D inzoomen en modellen laten draaien. Een interactieve ervaring die het bouwplezier naar een hoger niveau tilt.

Dus waar wacht je nog op? Ga de uitdaging aan en bouw je eigen Koenigsegg Jesko Absolut Grey Hypercar. Laat jouw passie voor auto's tot leven komen en ervaar het plezier van het bouwen van een iconische hypercar. Met deze LEGO set beleef je urenlang speelplezier en ontdek je de spannende wereld van techniek en design. Wees de trotse eigenaar van een uniek stukje speelgoed dat zowel kinderen als volwassenen zal verbazen en inspireren. Laat je creativiteit de vrije loop en bouw je eigen droomauto!

Laatste update: 2024-05-01 15:38:20

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.