Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Emirates Team New Zealand AC75 Yacht 42174

Ervaar de spanning van zeilen met LEGO set 42174, de Emirates Team New Zealand AC75 Jacht. Met 1697 onderdelen en realistische details biedt deze set urenlang bouwplezier voor alle LEGO liefhebbers, of je nu een beginner of ervaren bouwer bent. Voel de wind in je zeilen en bestel vandaag nog deze prachtige set!

Waar is LEGO Emirates Team New Zealand AC75 Yacht 42174 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Technic sets

aantal lego stenen icoon
962
leeftijd icoon
18+
intro datum icoon
01-08-2024
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
42174
lego insiders punten icoon
780
punten

Stap aan boord en laat je liefde voor zeiljachten de vrije loop met dit uitdagende bouwpakket dat je meeneemt naar het hart van de historische America's Cup. Waan jezelf onderdeel van het team terwijl je de ingewikkelde details van deze gedetailleerde LEGO® Technic™ Emirates Team New Zealand AC75 Jacht (42174) construeert.



Zet de jacht in elkaar en bevestig de 2 zeilen om de authentieke 3D-zeilvorm te creëren. Test de pneumatische functie om de hydrofoils op te pompen - net zoals het team dat zou doen op de echte jacht. Bewonder de belangrijke draagvleugels, die de levensgrote jacht voorzien van de stabiliteit, lift en snelheid die nodig is om op het hoogste niveau te racen. Probeer de bediening van de grootzeil en fok en bekijk vervolgens de roterende mast, die wordt ondersteund door de verstaging.



Deze bouwset voor boten maakt deel uit van een collectie modelbouwpakketten voor volwassen LEGO-fans en is een geweldig cadeau voor iedereen met een passie voor zeiljachten.



Stap in de wereld van high-stake zeilraces met dit prachtige LEGO Technic bouwpakket. Geniet van het bouwproces en bewonder het eindresultaat dat je zelf hebt gecreëerd. Met 1697 onderdelen biedt deze set urenlang bouwplezier en is het een geweldige toevoeging aan jouw LEGO collectie.



Laat je creativiteit de vrije loop en bouw een waar meesterwerk met de Emirates Team New Zealand AC75 Jacht. Gebruik de meegeleverde instructies om stap voor stap de jacht in elkaar te zetten en ontdek de verschillende technische functies die deze set biedt.



Of je nu een ervaren LEGO bouwer bent of net begint, deze set is een leuke uitdaging voor alle leeftijden. Ga de uitdaging aan en voel de spanning van het zeilen op volle zee terwijl je jouw LEGO vaardigheden naar een hoger niveau tilt.



Voel de wind in je zeilen en de zon op je gezicht terwijl je de Emirates Team New Zealand AC75 Jacht perfectioneert. Met realistische details en dynamische functies is deze set een must-have voor elke LEGO liefhebber.



Dus waar wacht je nog op? Haal deze LEGO Technic set vandaag nog in huis en beleef urenlang bouw- en speelplezier met de Emirates Team New Zealand AC75 Jacht (42174)!


"

Laatste update: 2024-07-01 15:35:43

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.