Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Volvo FMX Truck & EC230 Electric Excavator 42175

Bouw je eigen zware bouwvoertuigen met de LEGO Technic Volvo FMX Truck & EC230 Electric Excavator set (42175)! Met gedetailleerde truck en graafmachine, inclusief oplaadstation. Perfect voor kinderen en volwassenen die van technische voertuigen houden. Ontdek de eindeloze mogelijkheden van technisch bouwen met LEGO. Veel bouwplezier!

Waar is LEGO Volvo FMX Truck & EC230 Electric Excavator 42175 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Technic sets

aantal lego stenen icoon
2274
leeftijd icoon
10+
intro datum icoon
01-08-2024
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
42175
lego insiders punten icoon
1300
punten

Met de LEGO® Technic™ Volvo FMX Truck & EC230 Electric Excavator (42175) set kunnen jonge bouwers hun eigen zware bouwvoertuigen bouwen! Deze set bevat een platte trailer, een speelgoed elektrische graafmachine en een oplaadstation, waardoor kinderen een meeslepend bouwproject krijgen met 2 gedetailleerde modelvoertuigen om te verkennen.

Stap in de wereld van de bouw met deze stoere LEGO Technic truck! Open de deuren en kantel de cabine om de zescilinderige bewegende zuigermotor te zien. Vervolgens kunnen de jonge bouwers de truck naar de juiste positie sturen, de trailer loskoppelen en de hellingbaan inklappen om de graafmachine naar beneden te laten rijden.

De graafmachine heeft ook veel interessante kenmerken. Zie hoe het 360 graden draait op zijn rupsbanden en gebruik de pneumatische pomp om de bak op en neer te bewegen. Jonge fans van bouwplaatsen kunnen zich voorstellen dat ze werken op een moderne bouwplaats terwijl ze het oplaadstation omhoog en omlaag bewegen met de bak en kettingen, klaar om het aan de graafmachine te bevestigen.

Deze LEGO set is perfect voor zowel kinderen als volwassenen die houden van bouwen en spelen met technische voertuigen. Met 42175 kunnen bouwers hun verbeelding de vrije loop laten en hun eigen avonturen bedenken op de bouwplaats. Deze set is niet alleen leuk om te bouwen, maar ook om mee te spelen en te exposeren.

Met 2 gedetailleerde modelvoertuigen om te verkennen, is deze LEGO Technic set een geweldige toevoeging aan elke LEGO verzameling. Of je nu een fan bent van bouwvoertuigen of gewoon op zoek bent naar een uitdagend bouwproject, de Volvo FMX Truck & EC230 Electric Excavator set zal je zeker urenlang bezig houden.

Laat je creativiteit de vrije loop en bouw je eigen zware bouwvoertuigen met de LEGO Technic Volvo FMX Truck & EC230 Electric Excavator set (42175)! Ga aan de slag en ontdek de eindeloze mogelijkheden van technisch bouwen met LEGO. Veel bouwplezier!

Laatste update: 2024-05-01 15:44:39

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.