Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Porsche GT4 e-Performance Race Car 42176

Stap in de wereld van snelheid en spanning met de op afstand bestuurbare LEGO Technic Porsche GT4 e-Performance Race Auto (42176). Deze set biedt uren speelplezier voor kinderen vanaf 10 jaar. Met realistische details, innovatieve functies en afstandsbediening voor vooruit en achteruit rijden. Een must-have voor alle autoliefhebbers!

Waar is LEGO Porsche GT4 e-Performance Race Car 42176 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Technic sets

aantal lego stenen icoon
834
leeftijd icoon
10+
intro datum icoon
01-08-2024
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
42176
lego insiders punten icoon
1105
punten


Stap in de wereld van snelheid en spanning met de LEGO® Technic™ Porsche GT4 e-Performance Race Auto speelset (42176). Deze op afstand bestuurbare raceauto is het snelste model (vanaf augustus 2024) in het LEGO Technic CONTROL+ assortiment en zorgt voor uren speelplezier voor kinderen van 10 jaar en ouder. Met de CONTROL+ app kunnen jonge racers het stuur bedienen, de lichten aansturen en live feedback bekijken terwijl ze hun rijvaardigheden verbeteren.



Na het bouwen kunnen kinderen hun Porsche testen met de coole afstandsbedieningsfuncties om vooruit en achteruit te sturen. Met de openslaande deuren en werkende verlichting is deze gedetailleerde auto een lust voor het oog.



Laat jonge LEGO bouwers kennismaken met de wereld van techniek met deze actievolle op afstand bestuurbare auto. De set is een geweldig cadeau voor kinderen die dol zijn op racen en voertuigen. Met de LEGO Builder app kunnen bouwers modellen in 3D bekijken, inzoomen en roteren, en hun voortgang bijhouden.



Haal de ultieme race-ervaring in huis met de LEGO Technic Porsche GT4 e-Performance Race Auto speelset (42176)! Laat je verrassen door de snelheid en precisie van deze bliksemsnelle auto en beleef urenlang speelplezier. Stuur met de afstandsbediening je auto naar de overwinning en ontdek alle geheimen van dit toonaangevende voertuig.



Verleg je grenzen en ga voor goud met de LEGO Technic Porsche GT4 e-Performance Race Auto speelset (42176)! Met zijn realistische details en innovatieve functies brengt deze racewagen het plezier naar een hoger niveau. Laat je creativiteit de vrije loop en bouw je eigen race-avonturen met deze geweldige set.



Laat de adrenaline stromen en dompel je onder in de opwinding van de racewereld met de LEGO Technic Porsche GT4 e-Performance Race Auto speelset (42176)! Ga de strijd aan met vrienden en familie en laat zien wie de snelste coureur is. Met zijn dynamische design en geavanceerde technologieën is deze auto een must-have voor alle autoliefhebbers.



Waan je een ware racekampioen met de LEGO Technic Porsche GT4 e-Performance Race Auto speelset (42176)! Voel de spanning van het racen en ervaar de sensatie van het winnen terwijl je je vaardigheden op de proef stelt. Met zijn indrukwekkende prestaties en ongeëvenaarde snelheid is deze auto de ultieme keuze voor alle snelheidsduivels.

Laatste update: 2024-05-01 15:37:20

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.