Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Mercedes-Benz G 500 PROFESSIONAL Line 42177

De LEGO Technic Mercedes-Benz G 500 PROFESSIONAL Line set is een eerbetoon aan de 45-jarige geschiedenis van de G-Klasse. Met werkende besturing, verhoogde ophanging, gedetailleerde interieur en accessoires als een ladder en reservewiel. Een geweldig cadeau voor volwassen Mercedes-Benz fans, vol uitdagende details om te bouwen en te bewonderen.

Waar is LEGO Mercedes-Benz G 500 PROFESSIONAL Line 42177 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Technic sets

aantal lego stenen icoon
2891
leeftijd icoon
18+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
42177
lego insiders punten icoon
1625
punten

Stap in de wereld van de stoere off-roaders met deze fantastische LEGO® Technic™ Mercedes-Benz G 500 PROFESSIONAL Line bouwset voor volwassenen, ter ere van het 45-jarig bestaan van een van 's werelds meest geliefde terreinwagens. Dit modelautoversie van de iconische G-Klasse zit boordevol authentieke kenmerken en coole functies die het hart van elke Mercedes-Benz fan sneller doen slaan.



Neem de tijd om details zoals de werkende besturing en de verhoogde ophanging in elkaar te zetten. Open de motorkap om de 6-cilinder lijnmotor te bekijken. Probeer vervolgens de versnellingsbak uit met zijn aandrijf-, neutraal- en achteruitstanden. Test de 2 differentieelsloten, open dan de deuren om het gedetailleerde interieur te zien. Avonturiers zullen blij zijn om accessoires zoals de ladder, reservewiel en dakdrager te ontdekken, evenals de openslaande achterklep en motorkap.



Deze boeiende LEGO Technic auto bouwset voor volwassenen die dol zijn op Mercedes-Benz is een geweldig cadeau-idee en biedt een lonende bouwervaring met een pronkstuk om te koesteren.

Laatste update: 2024-07-11 10:12:40

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.