Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Ruimtevoertuig LT78 42178

Laat je fantasie de vrije loop met LEGO set 42178, het Technic Ruimtevoertuig LT78. Met realistische details en een speciaal luchtsluiselement kun je je eigen ruimteavontuur creëren. Gebruik de LEGO Builder app voor een interactieve bouwervaring. Bestel vandaag nog en ontdek de eindeloze mogelijkheden van ruimteverkenning!

Waar is LEGO Ruimtevoertuig LT78 42178 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Technic sets

aantal lego stenen icoon
435
leeftijd icoon
8+
intro datum icoon
01-03-2024
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
42178
lego insiders punten icoon
227
punten

Laat je fantasie de vrije loop en ga op avontuur in de ruimte met de LEGO® Technic Ruimtevoertuig LT78 (42178) set. Deze spectaculaire set is perfect voor stoere jongens én meiden vanaf 8 jaar die dol zijn op ruimtespeelgoed en het bouwen van gave voertuigen.

Stap in en bereid je voor op een onvergetelijke reis door de oneindige ruimte! Deze indrukwekkende en gedetailleerde ruimtesonde is geïnspireerd op de allernieuwste ontwerpen uit de ruimtevaartindustrie. Met deze LEGO set kunnen kinderen het ruimtespeelgoed tot leven brengen en hun eigen ruimteavonturen bedenken.

Wat dit ruimteverkenningsspeelgoed zo bijzonder maakt, zijn de realistische details. Neem de controle over de lader en breng de cabine omhoog voordat je de kraan gebruikt om ladingen op te pakken en te verplaatsen. Het voelt net alsof je echt in de ruimte bent!

Maar dat is nog niet alles! Deze set bevat een speciaal luchtsluiselement, waarmee je het LEGO model kunt koppelen aan andere compatibele sets (apart verkrijgbaar). Zo kun je je ruimtesonde uitbreiden en nog meer spannende avonturen beleven in de ruimte. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Ben je klaar om je creativiteit de vrije loop te laten? Met de LEGO Builder app wordt het bouwen van deze ruimtevoertuig set een echt avontuur. Zoom in op de modellen, draai ze rond in 3D en sla je voortgang op. Bovendien kun je je bouwkunsten bijhouden en precies zien hoe ver je al bent gekomen. Laat de app je inspireren en laat je fantasie tot leven komen!

De ruimte wacht op jou! Ga op missie naar verre planeten, ontdek nieuwe levensvormen en beleef spannende avonturen in de ruimte. Met de LEGO Technic Ruimtevoertuig LT78 (42178) set ben jij de held van je eigen ruimtesaga. Laat de astronaut in jou ontwaken en bouw je eigen ruimteverkenner.

Deze LEGO set heeft een uniek serienummer, dat maximaal 2 keer in deze tekst voorkomt. Dus onthoud het goed! Met dit serienummer kun je laten zien dat jij de trotse eigenaar bent van dit bijzondere ruimtevoertuig. Bouw, speel en ontdek de ruimte zoals nooit tevoren!

Wacht niet langer en ga het avontuur aan met de LEGO Technic Ruimtevoertuig LT78 (42178) set. Deze set is niet alleen leuk voor kinderen, maar ook voor volwassenen die houden van avontuur en creatief bouwen. Verleg je bouwskills en laat je meeslepen in een wereld vol ruimteverkenning en ontdekking.

Bestel vandaag nog dit fantastische ruimtespeelgoed en laat je inspireren door de oneindige mogelijkheden van de ruimte. Ga op avontuur met LEGO Technic en bouw je eigen ruimtevoertuig. De toekomst wacht op jou!

Laatste update: 2024-01-11 22:10:34

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set42124

Terreinbuggy

foto van lego set42104

Racetruck

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.