Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO De aarde en de maan in beweging 42179

Stap in de ruimte met LEGO® Technic De aarde en de maan in beweging (42179)! Speciaal ontworpen voor nieuwsgierige kinderen vanaf 10 jaar, is deze set zowel leuk als leerzaam. Ontdek de baan van de aarde en de maan, leer over zwaartekracht en seizoenen. Met een slinger en gedrukte maanden en maanfasen kunnen kinderen interactief leren over ons zonnestelsel. Ideaal cadeau voor planeetliefhebbers. Ontdek meer ruimtecadeaus in het LEGO® Technic assortiment en bestel nu!

Waar is LEGO De aarde en de maan in beweging 42179 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Technic sets

aantal lego stenen icoon
526
leeftijd icoon
10+
intro datum icoon
01-03-2024
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
42179
lego insiders punten icoon
487
punten

Stap in de ruimte en ontdek het zonnestelsel met LEGO® Technic De aarde en de maan in beweging (42179)! Dit spannende ruimtespeelgoed is speciaal ontworpen voor nieuwsgierige kinderen vanaf 10 jaar die meer willen leren over ons buitenaardse universum. Met deze set kunnen jongens en meisjes op speelse wijze kennismaken met verschillende concepten, zoals de baan van de aarde en de maan, de zwaartekracht en de seizoenen.

Nieuwsgierigheid is de brandstof van ontdekking en met LEGO® Technic De aarde en de maan in beweging kunnen jonge ruimtereizigers hun verbeelding de vrije loop laten. Deze creatieve set bevat een slinger waaraan je kunt draaien en gedrukte maanden en maanfasen om de positie van onze planeet, de zon en de maan gedurende het jaar weer te geven. Zo kunnen kinderen op een interactieve manier leren over de wetenschappelijke wonderen van ons zonnestelsel.

Maar dat is niet alles! Deze set is ook een geweldig cadeau voor kinderen die dol zijn op planeetspeelgoed. Met LEGO® Technic De aarde en de maan in beweging kunnen jonge avonturiers niet alleen leren over de ruimte, maar ook hun eigen ruimtemissies bedenken en uitvoeren. Laat je fantasie de vrije loop en verken het heelal op je eigen manier!

LEGO® Technic bouwspeelgoed staat bekend om zijn realistische details en dit geldt ook voor De aarde en de maan in beweging. Met dit educatieve speelgoed kunnen kinderen spelenderwijs kennismaken met de wereld van techniek. Dankzij de eenvoudige en intuïtieve bouwervaring kunnen jonge bouwers hun creativiteit de vrije loop laten en tegelijkertijd belangrijke vaardigheden ontwikkelen, zoals probleemoplossend denken en ruimtelijk inzicht.

Maar de ruimteavonturen stoppen niet na het bouwen van de set! Met de LEGO Builder app kunnen kinderen hun modellen in 3D bekijken, inzoomen en zelfs draaien. Zo kun je jouw ruimteschip vanuit alle hoeken bewonderen en je eigen unieke perspectief creëren. Bovendien kun je je voortgang bijhouden en je bouwskills verbeteren. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Ben je klaar om de geheimen van het zonnestelsel te ontrafelen? Ontdek meer ruimtecadeaus in het LEGO® Technic assortiment! Of je nu een beginner bent of al een ervaren astronaut, er zijn sets voor iedereen. Ga op avontuur naar andere planeten, bouw je eigen ruimtestation of ontdek de mysteries van de melkweg. Je hebt de ruimte om te bouwen, te leren en te spelen!

LEGO® Technic De aarde en de maan in beweging (42179) is niet zomaar een speelgoedset, het is een leerervaring. Kinderen kunnen spelenderwijs ontdekken hoe ons zonnestelsel werkt en meer leren over de natuurwetten die ons universum beheersen. Dus ga op avontuur, laat je verbeelding de vrije loop en ontdek de ruimte met deze fantastische LEGO® Technic set. Bestel nu jouw eigen exemplaar en maak je klaar voor een reis door de cosmos!

Samenvatting:
- LEGO® Technic De aarde en de maan in beweging (42179) is speciaal ontworpen voor nieuwsgierige kinderen vanaf 10 jaar.
- Leuk en leerzaam speelgoed waarmee kinderen op speelse wijze meer kunnen leren over ons zonnestelsel.
- Ontdek de baan van de aarde en de maan, leer over zwaartekracht en seizoenen.
- Bevat een slinger en gedrukte maanden en maanfasen om de positie van de aarde, de zon en de maan gedurende het jaar weer te geven.
- Ideaal cadeau voor kinderen die dol zijn op planeetspeelgoed.
- LEGO® Technic bouwspeelgoed stimuleert de verbeelding en ontwikkelt belangrijke vaardigheden.
- Gebruik de LEGO Builder app om je modellen in 3D te bekijken en je voortgang bij te houden.
- Ontdek meer ruimtecadeaus in het LEGO® Technic assortiment.
- Bestel nu en maak je klaar voor een reis door de cosmos!
- Geschikt voor jonge ruimtereizigers vanaf 10 jaar.

Laatste update: 2024-01-11 22:22:19

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set42081

Volvo Concept wiellader ZEUX

foto van lego set42026

Black Champion Racewagen

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.