Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO VTOL Vrachtruimteschip LT81 42181

Het LEGO Technic VTOL Vrachtruimteschip LT81 (42181) is een futuristisch ruimteschip dat perfect is voor alle ruimtevaartfanaten vanaf 10 jaar. Met tandwielen om de motoren te laten draaien, een in- en uitklapbaar landingsgestel en een klauw om vracht op te pakken, biedt deze set vele mogelijkheden voor spannende avonturen. Bovendien kan het ruimteschip worden verbonden met andere LEGO speelsets met een ruimtethema en kan de LEGO Builder app worden gebruikt voor nog meer interactie. Het stimuleert de fantasie, creativiteit en technische vaardigheden, waardoor het de ideale set is voor bouwers en avonturiers.

Waar is LEGO VTOL Vrachtruimteschip LT81 42181 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Technic sets

aantal lego stenen icoon
1365
leeftijd icoon
10+
intro datum icoon
01-03-2024
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
42181
lego insiders punten icoon
715
punten

Stap aan boord van het LEGO® Technic VTOL Vrachtruimteschip LT81 (42181) en beleef een buitenaardse bouwervaring! Voor alle ruimtevaartfanaten vanaf 10 jaar is dit futuristische ruimteschip dé ultieme bouwuitdaging. Ontdek de spannende wereld van de ruimte en speel gave vrachttransportmissies na op verre planeten. Met deze set barst je van de nieuwsgierigheid terwijl je de meest spectaculaire avonturen beleeft.

Deze LEGO set zit boordevol gave functies die je fantasie prikkelen. Dankzij de slimme tandwielen kun je de motoren van het ruimteschip laten draaien. En dat is niet alles! Je kunt het landingsgestel in- en uitklappen en de klauw laten zakken om de vrachtcapsule met een miniruimterover op te pakken. Zo kun je echt alles wat je wilt vervoeren naar de meest afgelegen planeten. Bovendien is er een handvat bovenop het ruimteschip bevestigd, zodat je het gemakkelijk kunt vasthouden en door de kamer kunt laten vliegen. Hoe cool is dat?

Maar daar houdt het niet op! Deze set bevat ook een speciaal luchtsluiselement waarmee je dit ruimteschip kunt verbinden met andere LEGO speelsets met een ruimtethema (apart verkrijgbaar). Zo kun je een hele ruimtebasis bouwen en je eigen intergalactisch rijk creëren. De mogelijkheden zijn eindeloos en de avonturen zijn grenzeloos!

En wist je dat je met de LEGO Builder app nóg meer uit deze set kunt halen? Download de app en zoom in op de details van het ruimteschip. Draai het model in 3D en bewonder alle coole functies. Daarnaast kun je je voortgang bijhouden en je gebouwde sets opslaan. Bouwen wordt nog leuker en interactiever met de LEGO Builder app!

Met het LEGO Technic VTOL Vrachtruimteschip LT81 (42181) haal je niet alleen een tof speelgoedmodel in huis, maar ook een set waarmee je eindeloos kunt bouwen en spelen. Deze set stimuleert niet alleen je fantasie en creativiteit, maar ook je technische vaardigheden. Duik in de wereld van tandwielen en mechanismen en ontdek hoe alles werkt in dit stoere ruimteschip!

Ben jij klaar voor een avontuur dat zijn weerga niet kent? Stap aan boord van de LEGO Technic VTOL Vrachtruimteschip LT81 (42181) en dompel jezelf onder in een wereld vol buitenaardse spanning en sensatie. Ga de ruimte in en trotseer de verste uithoeken van het universum. Verken nieuwe planeten, red gestrande ruimtereizigers en laat je verbeelding de vrije loop. Met dit ruimteschip ben jij de held die het heelal nodig heeft!

Wacht niet langer en verzamel alle LEGO Technic sets met ruimtethema. Met elk nieuw model breid je jouw astronautenrijk verder uit. Word een echte LEGO bouwmeester en creëer je eigen ruimte-universum. Hoe meer sets je verzamelt, hoe groter en indrukwekkender jouw ruimtebasis wordt. Zet je helm op, trek je ruimtepak aan en verover het universum met LEGO Technic!

Let op: dit LEGO Technic VTOL Vrachtruimteschip LT81 (42181) is een gewild item en kan snel uitverkocht zijn. Wees er dus snel bij en bemachtig jouw exemplaar voordat het te laat is. Bouw je eigen ruimteschip, ga op avontuur en beleef de spannendste missies. Met LEGO Technic is de ruimte nooit meer hetzelfde!

Laatste update: 2024-01-11 22:42:35

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set42169

NEOM McLaren Formula E racewagen

foto van lego set5007627

Ferrari Daytona SP3 The Sense of Perfection

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.