Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO NASA Apollo Lunar Roving Vehicle - LRV 42182

Ga op een avontuur naar de Maan met LEGO® Technic™ NASA bouwset 42182. Bouw een model van de maanrover van Apollo 17 met 3 aanpasbare uitrustingssets. Test de stuur- en ophanging, bekijk de model batterij en ontdek de communicatie-eenheid. Een indrukwekkend displaystuk en perfect cadeau voor ruimteliefhebbers.

Waar is LEGO NASA Apollo Lunar Roving Vehicle - LRV 42182 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Technic sets

aantal lego stenen icoon
1913
leeftijd icoon
18+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
42182
lego insiders punten icoon
1430
punten

Stap in een avontuur naar de Maan met deze gedetailleerde LEGO® Technic™ NASA bouwset (42182) voor volwassenen. De set bevat een displaymodel van de maanrover module van Apollo 17, inclusief 3 aanpasbare uitrustingssets.


Vouw de NASA rover uit, voeg de uitrusting toe en test de stuur- en ophanging terwijl je je voorstelt hoe het zou zijn om maanwandelingen te maken en maanmonsters te verzamelen. Bekijk de model batterij, met verwarmings- en koelelementen, plus een tv-camera met antennes. Verken de communicatie-eenheid, probeer gereedschappen zoals een schep en boor uit en ontdek LEGO Maanrots elementen. De set bevat ook het Traverse Gravimeter Experiment van Apollo 17, en een eerbetoon aan Big Muley - het grootste rotsmonster dat door het Apollo-programma naar de Aarde is gebracht.


Deze gedetailleerde set is een indrukwekkend displaystuk en een geweldig cadeau voor elke volwassene die geniet van meeslepende bouwprojecten en modellen van ruimtevoertuigen.

Laatste update: 2024-05-01 15:40:07

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.