Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Koenigsegg Jesko Absolut White Hypercar 42184

Met LEGO set 42184, de LEGO Technic Koenigsegg Jesko Absolut Wit Hypercar, kunnen kinderen vanaf 10 jaar de wereld van snelheid en innovatie verkennen. Ze kunnen de V8-motor en differentieel in elkaar zetten, het stuur uitproberen en de deuren laten draaien. Deze set biedt uren speelplezier en educatieve waarde.

Waar is LEGO Koenigsegg Jesko Absolut White Hypercar 42184 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Technic sets

aantal lego stenen icoon
801
leeftijd icoon
10+
intro datum icoon
01-08-2024
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
42184
lego insiders punten icoon
325
punten

Stap in de wereld van snelheid en innovatie met de LEGO® Technic™ Koenigsegg Jesko Absolut Wit Hypercar speelgoed (42184) voor jongens en meisjes vanaf 10 jaar. Dit spannende bouwproject biedt een belonende uitdaging terwijl kinderen de realistische details in elkaar zetten. En de bouw is pas het begin! Deze set is een model interpretatie van een van de snelste straat-legale hypercars ter wereld en zit boordevol eigenschappen voor autoliefhebbers om te ontdekken.


Jonge bouwers kunnen technische concepten verkennen terwijl ze de bewegende V8-motor en differentieel in elkaar zetten. Vervolgens kunnen ze het stuur uitproberen met de afneembare knop die in de voorkant van de auto past. Een cool kenmerk van dit hypercar speelgoed is het dihedrale synchro-helix deursysteem, waarmee de deuren 90 graden kunnen draaien en naar buiten kunnen bewegen, net als die van de echte hypercar.


Deze interactieve speelgoedauto is een geweldig cadeau voor kinderen die van voertuigen houden. Het wordt geleverd met de LEGO Builder app, waarmee bouwers modellen in 3D kunnen inzoomen en roteren en hun voortgang kunnen volgen.


Met de LEGO Technic Koenigsegg Jesko Absolut Wit Hypercar (42184) kunnen jong en oud hun passie voor auto's en bouwen combineren. Laat je creativiteit de vrije loop terwijl je deze prachtige hypercar tot leven brengt. De duizelingwekkende snelheid en het oogverblindende design van de Koenigsegg Jesko Absolut zullen zeker indruk maken op vrienden en familie.


Laat je innerlijke ingenieur los terwijl je de complexe mechanismen van deze hypercar ontrafelt. Het bouwen van de V8-motor en het differentieel zal je inzicht geven in hoe echte auto's werken. En het beste van alles, nadat je de auto in elkaar hebt gezet, kun je hem ook echt tot leven laten komen door ermee te spelen en hem tentoon te stellen!


Met de LEGO Technic Koenigsegg Jesko Absolut Wit Hypercar (42184) kun je niet alleen je bouwvaardigheden verbeteren, maar ook je kennis van techniek en voertuigontwerp vergroten. Deze set is niet alleen leuk om te bouwen, maar ook om te leren. Dus waar wacht je nog op? Begin vandaag nog met bouwen en race naar de finish!


Ontdek de wereld van high-performance auto's met de LEGO Technic Koenigsegg Jesko Absolut Wit Hypercar (42184). Of je nu een ervaren bouwer bent of net begint, deze set biedt uren speelplezier en educatieve waarde. Dompel jezelf onder in de opwinding van het bouwen van je eigen hypercar en laat je verbeelding de vrije loop!


Laat je verbazen door de precisie en vakmanschap van de LEGO Technic Koenigsegg Jesko Absolut Wit Hypercar (42184). Elke steen is zorgvuldig ontworpen en geproduceerd om ervoor te zorgen dat je een leven lang plezier hebt van dit prachtige bouwwerk. Laat zien wat je kunt met deze exclusieve set en word de trotse eigenaar van je eigen Koenigsegg Jesko Absolut Wit Hypercar!

Laatste update: 2024-07-02 15:43:33

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.