Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Lamborghini Huracán Tecnica Orange 42196

Met LEGO set 42196 kunnen kinderen vanaf 9 jaar en ouder een razendsnelle auto bouwen, compleet met details van de Lamborghini Huracán Tecnica Orange. Deze set is een geweldig cadeau voor autofans en een introductie tot techniek. Gebruik de LEGO Builder-app voor een eenvoudig bouwavontuur en urenlang speelplezier!

Waar is LEGO Lamborghini Huracán Tecnica Orange 42196 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Technic sets

aantal lego stenen icoon
806
leeftijd icoon
9+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
42196
lego insiders punten icoon
325
punten

Stel je voor: een razendsnelle auto die je zelf in elkaar kunt zetten, hoe gaaf is dat?! Met de LEGO set 42196 kunnen kinderen vanaf 9 jaar en ouder genieten van een spannend project waarbij ze alle details van de authentieke Lamborghini Huracán Tecnica Orange kunnen bouwen. Deze speelgoedauto zit boordevol functies die fans van super sportwagens zullen doen juichen, zoals een replica V10-motor, deuren die open kunnen en werkende besturing.



Dit modelbewerkingsset is niet alleen een cool cadeau voor kinderen die dol zijn op auto's, maar ook voor volwassenen die dromen van hun eigen Lamborghini. Het is een geweldige kennismaking met techniek, want LEGO Technic bouwsets bevatten realistische bewegingen en mechanismen die jonge LEGO-bouwers introduceren in de wereld van techniek op een toegankelijke en realistische manier.



Geef jouw kind een eenvoudig en intuïtief bouwavontuur met de LEGO Builder-app. Hier kunnen ze in 3D inzoomen en modellen roteren, sets opslaan en hun voortgang bijhouden. Zo wordt het bouwen van deze LEGO set een nog grotere belevenis!



Laat je verbeelding de vrije loop met de LEGO set 42196 en beleef urenlang bouw- en speelplezier. Of je nu een fervent LEGO-fan bent of gewoon op zoek bent naar een leuke uitdaging, deze Lamborghini Huracán Tecnica Orange set is een must-have voor jouw collectie. Kom in actie en bouw je eigen supercar, wie weet wat voor spannende avonturen je tegemoet gaan!

Laatste update: 2024-03-02 15:13:52

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.