Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO McLaren P1™ logo 5008946

Laat je creativiteit de vrije loop met de unieke LEGO Technic set met het iconische McLaren P1-logo! Bouw het prachtige stenen logo met draaifunctie en ontdek de details van de McLaren P1. Geschikt voor jong en oud, perfect voor fans van McLaren. Bestel nu en race naar de finish!

Waar is LEGO McLaren P1™ logo 5008946 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Technic sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
10+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
5008946
lego insiders punten icoon
172
punten

Ben jij klaar voor een raceavontuur zoals je nog nooit hebt meegemaakt? Ontdek de LEGO Technic-set met het iconische McLaren P1-logo! Deze set bevat een prachtig stenen gebouwd P1-logo dat pronkt bovenop een stoere zwarte doos. Met een speciale handslinger kun je het logo laten draaien en bewonderen vanuit alle hoeken.

Stap in de wereld van McLaren en Technic en laat je creativiteit de vrije loop met deze unieke set. Bouw het logo op en beleef urenlang speelplezier terwijl je de details van de McLaren P1 ontdekt. Laat je verbazen door de precisie en kwaliteit van LEGO stenen en geniet van het bouwproces dat zowel uitdagend als ontspannend is.

Of je nu een ervaren LEGO bouwer bent of net begint, deze set is geschikt voor jong en oud. Laat je inspireren door het indrukwekkende design van de McLaren P1 en toon je passie voor auto's en bouwen. Met LEGO Technic ervaar je de perfecte combinatie van technologie en creativiteit, waardoor je keer op keer wordt uitgedaagd om je grenzen te verleggen.

Voeg deze unieke LEGO Technic-set met het McLaren P1-logo toe aan je verzameling en laat zien dat jij een echte fan bent. De set is niet alleen een prachtige eyecatcher in je kamer, maar ook een te gekke manier om je liefde voor McLaren te uiten. Laat je vrienden versteld staan van deze unieke LEGO creatie en deel je bouwervaring op social media.

Klaar voor de start? Bouw je eigen McLaren P1-logo en laat de wereld zien wat jij in huis hebt. Met LEGO Technic ben je verzekerd van uren speelplezier en uitdaging. Durf jij het aan om deze unieke set te bouwen en jezelf te overtreffen? Bestel nu jouw LEGO Technic-set met het McLaren P1-logo en race richting de finish!

Laatste update: 2024-08-03 09:27:00

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.