Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Power Functions Servomotor 88004

De LEGO Power Functions Servomotor is speciaal ontworpen voor vierwielbesturing van LEGO Technic modellen.
Met 15 stuurasposities en de mogelijkheid om tot 90 graden te draaien, biedt deze motor realistische en moeiteloze besturing.
Voeg de Servomotor toe aan je modellen en verbeter het rijplezier.
Bestel nu en maak je creaties spectaculairder!

Waar is LEGO Power Functions Servomotor 88004 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Technic sets

aantal lego stenen icoon
1
leeftijd icoon
7+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
88004
lego insiders punten icoon
202
punten

Met de LEGO® Power Functions Servomotor geef je jouw LEGO® Technic creaties een nieuwe boost. Deze motor is speciaal ontworpen voor de ultieme vierwielbesturing. Dus scheur als nooit tevoren door de bochten en voel de adrenaline door je lichaam stromen terwijl jij de controle hebt over jouw creatie.

De Servomotor geeft jou de mogelijkheid om jouw Technic voertuig naar links, rechts of rechtdoor te sturen met een van de 15 stuurasposities. En het beste van alles is dat de motor tot 90 graden rechtsom of linksom kan draaien. Dit zorgt voor een uiterst realistische besturing en geeft jou de mogelijkheid om jouw voertuig moeiteloos te manoeuvreren.

De LEGO® Power Functions Servomotor is ontworpen voor gebruik met LEGO® Technic elementen en voertuigen. De voorste en achterste vermogensuitgang van de Servomotor voeg je in een oogwenk vierwielbesturing toe aan je modellen! Zo kan jouw model elke situatie aan en ben je altijd voorbereid op wat er komen gaat.

Om de Servomotor te gebruiken heb je wel een Power Functions batterijhouder nodig (los verkrijgbaar). Maar zodra je deze in huis hebt en aansluit op de motor, kun je meteen aan de slag! De Servomotor stelt je in staat om tot 90 graden in elke richting te sturen met in totaal 15 vaste posities. Hierdoor heb je altijd de volledige controle over jouw creatie.

Met de LEGO® Power Functions Servomotor kun je vierwielbesturing toevoegen aan jouw modellen en het rijplezier naar een geheel nieuw niveau tillen. Het biedt zowel jongeren als volwassenen de mogelijkheid om hun creativiteit te stimuleren en hun technische vaardigheden te ontwikkelen. Dus waar wacht je nog op? Bestel nu de Lego Power Functions Servomotor en maak jouw Technic creaties nog spectaculairder.

Laatste update: 2023-12-29 09:42:57

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set42106

Truck en motor voor stuntshow

foto van lego set42052

Grote vrachthelikopter

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.