Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Neytiri & Thanator vs. AMP Suit Quaritch 75571

LEGO set 75571, Avatar Neytiri & Thanator vs.
AMP Suit Quaritch, is het perfecte cadeau voor fans van de film Avatar.
Bouw de gedetailleerde modellen van Neytiri's Thanator en het AMP pak van kolonel Quaritch.
Speel alleen of met vrienden en familie en beleef avonturen in de jungle van Pandora.
Deze set is geschikt voor kinderen vanaf 9 jaar en voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen.
Bestel nu en maak je eigen avontuur in de wereld van Avatar!

Waar is LEGO Neytiri & Thanator vs. AMP Suit Quaritch 75571 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 37.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 44.9919-09-2024

Bekijk meer Lego Avatar sets

aantal lego stenen icoon
560
leeftijd icoon
9+
intro datum icoon
01-10-2022
exit datum icoon
31-12-2023
lego miniFigs icoon
2
lego set nummer icoon
75571
lego insiders punten icoon
337
punten

Ben je een grote fan van de film Avatar? Of wil je jouw kind als verrassing een bouwset cadeau geven voor zijn of haar negende verjaardag? Dan is LEGO® Avatar Neytiri & Thanator vs. AMP Suit Quaritch (75571) het perfecte cadeau. Deze bouwset bevat alles wat je nodig hebt om op avontuur te gaan en de wereld van Pandora te ontdekken.

De set bevat drie verschillende instructieboekjes, zodat je deze samen met vrienden en familie kan bouwen. Het bouwen van deze set is niet alleen erg leuk, maar ook nog eens heel goed voor je creativiteit en motoriek. Speel alleen of met het hele gezin en beleef samen spannende avonturen in de jungle van Pandora.

De minifiguren van Neytiri en kolonel Miles Quaritch zorgen voor een extra dimensie aan jouw speelervaring. Zo kun je deze personages in actiescènes naspelen of je eigen verhalen bedenken. De verstelbare modellen van Neytiri's Thanator en het AMP pak van de kolonel zijn bovendien zeer gedetailleerd en realistisch, waardoor jouw fantasie tot leven komt.

De set bevat ook glow-in-the-dark onderdelen, waardoor je 's nachts ook kan blijven spelen. En wil je nog meer speelmogelijkheden? Combineer deze set dan met andere beschikbare Avatar bouwsets, zodat je jouw eigen, unieke versie van Pandora kan bouwen.

De LEGO Avatar sets wekken de wezens en locaties van Pandora tot leven. Oudere fans kunnen deze sets ook gebruiken om neer te zetten op een plank en zo het levendige universum opnieuw te ontdekken. De sets zijn geschikt voor kinderen van 9 jaar of ouder en zijn ook een geweldig cadeau voor volwassenen die nog steeds van LEGO houden.

Alle LEGO stenen voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen, wat betekent dat ze consistent en compatibel zijn. Voor jouw veiligheid zijn alle onderdelen grondig getest om te voldoen aan strikte veiligheidsnormen, zodat je altijd veilig kunt spelen en bouwen.

Maak je verzameling compleet met andere LEGO Avatar bouwsets en beleef keer op keer de spanning en sensatie van je favoriete film. Bij deze set zijn uren speelplezier gegarandeerd! Bestel nu jouw LEGO® Avatar Neytiri & Thanator vs. AMP Suit Quaritch (75571) en beleef jouw eigen avontuur in de jungle van Pandora.

Laatste update: 2023-12-29 09:41:42

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 37.95 (25-05-2023) € 44.99 (19-05-2023) € 41.47

Ook aanbevolen:

foto van lego set75578

Huis in Metkayina rif

foto van lego set75579

Payakan the Tulkun & Crab Suit

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.