Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Zwevende bergen: Site 26 & RDA Samson 75573

De LEGO set 75573, Avatar Zwevende bergen: Site 26 & RDA Samson, neemt Avatar fans mee naar de wereld van Pandora.
De set bevat verschillende minifiguren, een helikopter, een linkstation en glow-in-the-dark elementen.
Kinderen kunnen hun eigen avonturen beleven en de set kan ook gebruikt worden als displaymodel.
Het is perfect als cadeau voor een jonge Avatar fan.
Ontdek de prachtige wereld van Avatar met deze LEGO set.

Waar is LEGO Zwevende bergen: Site 26 & RDA Samson 75573 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 8219-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 99.9919-09-2024

Bekijk meer Lego Avatar sets

aantal lego stenen icoon
887
leeftijd icoon
9+
intro datum icoon
01-10-2022
exit datum icoon
31-12-2023
lego miniFigs icoon
5
lego set nummer icoon
75573
lego insiders punten icoon
450
punten

Welkom in de fantastische wereld van Pandora! Met de LEGO® Avatar Zwevende bergen: Site 26 & RDA Samson (75573) bouwset worden Avatar fans vanaf 9 jaar uitgenodigd om de wereld van Avatar te ontdekken en zelf nieuwe avonturen te beleven.

De set bevat 2 minifiguren van Jake Sully (in Na'vi en menselijke gedaante), 3 andere minifiguren, een IJselijkpaard (Pa'li) figuur, een futuristische SA-2 Samson helikopter, een Site 26 container met mobiel linkstation, plus een omgevingsmodel met glow-in-the-dark elementen. Met zoveel verschillende onderdelen is er eindeloos speelplezier mogelijk. Het is perfect voor kinderen om alleen of samen met vrienden te spelen. Bovendien kunnen ze ook hun eigen verhalen en filmscènes met deze creatieve LEGO set bedenken en creëren.

Stimuleer de liefde voor de natuur van Avatar fans met deze creatieve set. Combineer verschillende LEGO sets (apart verkrijgbaar) om allerlei versies van Pandora te maken en ontdek de vele mogelijkheden die deze prachtige wereld te bieden heeft. LEGO Avatar sets zitten vol met herkenbare personages en locaties die garant staan voor volop speelmogelijkheden, verhalen en actie. Oudere kinderen en fans kunnen de wezens na het bouwen in de gedetailleerde omgevingen neerzetten en zo het felgekleurde universum opnieuw ontdekken.

Deze set bevat veel verschillende onderdelen waarmee kinderen en fans allerlei leuke avonturen kunnen beleven. De futuristische SA-2 Samson helikopter is ca. 11 cm hoog, 26 cm lang en 24 cm breed. Het laboratorium van Site 26 is ca. 16 cm hoog en 20 cm breed. Bovendien bevat de set ook 5 minifiguren, een figuur van een IJselijkpaard (Pa'li), een SA-2 Samson helikopter en een Site 26 mobiel linkstation, plus een omgevingsgedeelte met glow-in-the-dark elementen.

Deze LEGO set is niet alleen leuk om mee te spelen, maar kan ook gebruikt worden als displaymodel. Door de SA-2 Samson helikopter boven het mobiele lab en linkstation te hangen, ontstaat er een dynamisch plaatje dat in elke kamer of op elke plank kan staan.

Het cadeau geven van deze set zal zeker in de smaak vallen bij een jonge Avatar fan. De set is niet alleen fantasierijk, maar het biedt ook het perfecte startpunt om de wereld van Pandora te ontdekken. Het bevat tevens 3 instructieboekjes zodat vrienden en gezinnen kunnen samenbouwen aan hun eigen Avatar wereld.

LEGO stenen voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen, zodat ze consistent en compatibel zijn en steeds opnieuw kunnen worden gebruikt. De onderdelen worden getest om er zeker van te zijn dat elke bouwset voldoet aan strikte veiligheidsnormen, zodat deze Avatar set stevig, betrouwbaar en leuk blijft.

Verras filmfans en kinderen van alle leeftijden met deze en andere LEGO Avatar sets (apart verkrijgbaar) voor een verjaardag of de feestdagen. Keer terug naar Pandora en ontdek de prachtige wereld van Avatar met deze fantastische LEGO set.

Laatste update: 2023-12-29 09:41:42

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 82.00 (25-05-2023) € 99.99 (18-05-2023) € 91.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set75575

Ilu Ontdekking

foto van lego set75579

Payakan the Tulkun & Crab Suit

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.