Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Skimwing avontuur 75576

Beleef het avontuur van Avatar met LEGO set 75576 Skimwing avontuur.
Deze must-have set bevat verstelbare skimwing figuur, minifiguren, koraalrif en displaystandaard.
Deze LEGO Avatar set is geschikt voor fans vanaf 8 jaar en je kunt de speelmogelijkheden uitbreiden door het combineren met andere sets.
Perfect cadeau voor filmliefhebbers en kinderen.

Waar is LEGO Skimwing avontuur 75576 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 27.9519-09-2024

Bekijk meer Lego Avatar sets

aantal lego stenen icoon
259
leeftijd icoon
8+
intro datum icoon
01-01-2023
exit datum icoon
31-12-2024
lego miniFigs icoon
2
lego set nummer icoon
75576
lego insiders punten icoon
262
punten

Beleef het avontuur van Avatar met de LEGO® set 75576 Skimwing avontuur. Ben jij fan van Avatar en ouder dan 8 jaar? Dan is deze set een absolute must-have voor jou! Beleef de mooiste momenten uit de 2e Avatar film opnieuw of creëer je eigen scènes en verhaallijnen met de verstelbare skimwing figuur, de minifiguren van Tonowari en Jake Sully en een buitenaards koraalrif.

Met deze speelgoedbouwset kun je fantastische uren beleven. De set wordt geleverd met eenvoudige bouwinstructies met afbeeldingen en de LEGO Builder app. De app is een digitale mentor met intuïtieve zoom- en draaifuncties waarmee je modellen van alle kanten kunt bekijken tijdens het bouwen.

De LEGO Avatar sets zijn ideaal voor fantasierijk spelen en om een bijzondere blikvanger voor elke kamer te creëren. Verzamel en combineer LEGO Avatar sets om de speelmogelijkheden uit te breiden en je eigen versie van Pandora te bouwen. Deze set is leuk om mee te spelen en neer te zetten. Plaats de personages zoals jij wilt en gebruik de displaystandaard om scènes uit de film Avatar: The Way of Water na te maken.

De set bevat alles wat je nodig hebt om een verstelbare skimwing figuur te bouwen, minifiguren van Tonowari en Jake Sully, een koraalrifomgeving en een displaystandaard. De set is een ideaal cadeau voor elke gelegenheid en geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar en filmliefhebbers.

De skimwing (zonder displaystandaard) is ca. 6 cm hoog, 33 cm lang en 33 cm breed. De LEGO® minifiguuraccessoires zoals Tonowari's speer, een kruisboog en een vis uit Pandora maken deze set helemaal af. Zoom in, draai en bekijk de modellen in deze set van alle kanten terwijl je ze bouwt met de LEGO® Builder app voor smartphones en tablets.

Combineer deze set met andere sets uit de LEGO® Avatar reeks om de speelmogelijkheden uit te breiden en je eigen versie van de exoplanetaire fantasiemaan Pandora te bouwen. LEGO® stenen voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen, zodat ze consistent en compatibel zijn en steeds opnieuw kunnen worden gebruikt. LEGO® onderdelen worden getest om er zeker van te zijn dat elke bouwset voldoet aan strikte veiligheidsnormen, zodat deze Avatar set goed in elkaar zit en kinderen er altijd mee kunnen blijven spelen.

Kortom, ben jij een echte Avatar fan en wil jij graag de mooiste momenten uit de film nog eens beleven of je eigen scènes en verhaallijnen creëren? Dan is de LEGO® set 75576 Skimwing avontuur een echte aanrader voor jou!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:42

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 27.95 (25-05-2023) € 27.95 (25-05-2023) € 27.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set75579

Payakan the Tulkun & Crab Suit

foto van lego set75572

Jake & Neytiri’s eerste vlucht op de Banshee

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.