Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Mako onderzeeër​ 75577

De LEGO set 75577, Avatar Mako onderzeeër, is perfect voor fans van Avatar en LEGO.
De set bevat 2 cockpits, 3 beweegbare propellers en minifiguren van Neteyam, Aonung, Spider en RDA Quaritch.
Met de LEGO Builder app is het eenvoudig om de set te bouwen en vanuit alle hoeken te bekijken.
Verzamel en combineer LEGO Avatar sets om je eigen versie van Pandora te bouwen.
Geschikt voor kinderen vanaf 9 jaar.
Een geweldig cadeau voor Avatar fans!

Waar is LEGO Mako onderzeeër​ 75577 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 54.9919-09-2024

Bekijk meer Lego Avatar sets

aantal lego stenen icoon
553
leeftijd icoon
9+
intro datum icoon
01-01-2023
exit datum icoon
31-12-2024
lego miniFigs icoon
4
lego set nummer icoon
75577
lego insiders punten icoon
412
punten

Ben jij een echte Avatar fan en dol op LEGO? Dan is deze LEGO set, Avatar Mako onderzeeër (75577), perfect voor jou! Speciaal ontworpen voor kinderen vanaf 9 jaar, deze speelset zal indruk maken op elke Avatar fan. Het zit vol met details uit Avatar: The Way of Water en coole functies, zoals 2 cockpits die geopend kunnen worden en 3 beweegbare propellers. Ontdek het avontuur en de actie met de minifiguren van Neteyam, Aonung, Spider en RDA Quaritch en 3 met koraal bedekte zeebodems.

De LEGO Builder app is de perfecte bouwhulp voor deze verzamelset. Met de intuïtieve zoom- en draaifuncties van de app kun je je model vanuit alle hoeken bekijken en in detail bouwen. En met behulp van eenvoudige bouwinstructies met afbeeldingen is deze set heel eenvoudig te bouwen.

LEGO Avatar sets zijn ontworpen voor de fans van de Avatar-films en bieden opvallende voertuigen, machines, wezens en personages in een inspirerend buitenaards natuurthema. Ideaal voor fantasierijk spelen of om neer te zetten in een dynamische opstelling. Breid je speelmogelijkheden uit en bouw je eigen versie van Pandora door LEGO Avatar sets te verzamelen en te combineren.

Deze LEGO set Avatar Mako onderzeeër (75577) is de perfecte keuze voor kinderen en Avatar-fans die op zoek zijn naar een meeslepende speelervaring. Je kunt je favoriete momenten uit de 2e film opnieuw beleven of je eigen verhalen en scènes creëren met deze set.

De set bevat alles wat je nodig hebt om een speelgoed Avatar Mako onderzeeër en 3 koraalomgevingen inclusief grot in de oceaan van Pandora te maken, plus minifiguren van Neteyam, Aonung, Spider en RDA Quaritch. Geniet van fantasierijk speelplezier of gebruik de inbegrepen displaystandaard om scènes uit de film Avatar: The Way of Water na te maken.

De onderzeeër (zonder displaystandaard) is ca. 7 cm hoog, 29 cm lang en 14 cm breed en wordt geleverd met LEGO minifiguuraccessoires zoals een werkende boog met pijlen, een Na'vi mes, een buitenaardse vis en een buitenaardse pijlstaartrog. Zoom in, draai en bekijk de modellen in deze set van alle kanten terwijl je ze bouwt met de LEGO Builder app voor smartphones en tablets. Combineer deze set met andere sets uit de LEGO Avatar reeks om de speelmogelijkheden uit te breiden en je eigen versie van de exoplanetaire fantasiemaan Pandora te bouwen.

Met de focus op kwaliteit, voldoen LEGO stenen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Ze zijn consistent, compatibel en leuk om mee te bouwen. En voor LEGO is veiligheid alles. LEGO onderdelen worden getest om er zeker van te zijn dat elke bouwset voldoet aan strikte veiligheidsnormen, zodat kinderen er altijd veilig mee kunnen blijven spelen.

Op zoek naar een leuk cadeau-idee voor elke gelegenheid? Geef deze LEGO set cadeau voor een verjaardag, de feestdagen of zomaar tussendoor aan kinderen en Avatar fans van 9 jaar en ouder. Begin vandaag nog met bouwen en ga op avontuur met de Avatar Mako onderzeeër (75577) van LEGO!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:42

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 54.99 (18-05-2023) € 54.99 (18-05-2023) € 54.99

Ook aanbevolen:

foto van lego set75575

Ilu Ontdekking

foto van lego set75579

Payakan the Tulkun & Crab Suit

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.