Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Huis in Metkayina rif 75578

De LEGO set 75578 is een interactieve speelset van het Avatar Huis in Metkayina rif.
Met deze set kunnen kinderen en filmfans hun favoriete momenten uit de film nabouwen of hun eigen verhalen bedenken.
Het huis is gemaakt van LEGO stenen en gemakkelijk in elkaar te zetten met behulp van bouwinstructies en de LEGO Builder app.
Naast speelplezier is de set ook een mooie blikvanger voor in de kamer en kan worden gebruikt als verzamelobject.
De set is onderdeel van een serie LEGO Avatar sets en is geschikt voor kinderen vanaf 9 jaar.
Met deze set ontvang je gedrukte en digitale bouwinstructies en de LEGO stenen voldoen aan hoge kwaliteits- en veiligheidsnormen.
Bestel nu en bouw je eigen versie van Pandora!

Waar is LEGO Huis in Metkayina rif 75578 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 66.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 79.9919-09-2024

Bekijk meer Lego Avatar sets

aantal lego stenen icoon
528
leeftijd icoon
9+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2024
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
75578
lego insiders punten icoon
520
punten

Ben je ook zo'n grote fan van Avatar: The Way of Water? Dan hebben wij goed nieuws voor je! LEGO® brengt je namelijk een interactieve bouwervaring met de Avatar Huis in Metkayina rif speelset: een prachtig huis van de Metkayina clan, genesteld in de mangrovebomen van Pandora boven kleurrijke koraalriffen.

Kinderen, maar ook filmfans, kunnen hun favoriete momenten uit de film nabouwen of hun eigen verhalen bedenken met de minifiguren van Neytiri, Kiri, Ronal en Tonowari. Het huis zelf is gemaakt van LEGO® stenen en is gemakkelijk in elkaar te zetten met behulp van de eenvoudige bouwinstructies met afbeeldingen en de LEGO Builder app – een digitale bouwpartner met intuïtieve zoom- en draaifuncties waarmee je het model vanuit alle hoeken kunt bekijken.

Naast het speelplezier is de LEGO Avatar Huis in Metkayina rif set ook nog eens een prachtige blikvanger voor in je kamer. Het is ontworpen om neer te zetten en te bewonderen, wat het perfect maakt als verzamelobject. De set is slechts een van de vele LEGO Avatar sets, die allemaal voertuigen, machines, wezens en personages bevatten in het inspirerende buitenaardse natuurthema. Verzamel en combineer LEGO Avatar sets om de speelmogelijkheden uit te breiden of je eigen versie van Pandora te bouwen.

Deze LEGO Avatar set is een geweldig cadeau-idee voor kinderen van 9 jaar en ouder. Het huis is ca. 19 cm hoog, 41 cm breed en 25 cm diep en bevat veel details en accessoires voor fantasierijk speelplezier. De set wordt geleverd met een speelgoedkano, peddel, fakkel, Tonowari's dubbele speer, diverse etenswaren en keukengerei om het huis zo realistisch mogelijk te maken.

Bij aankoop van deze Avatar set ontvang je gedrukte en digitale bouwinstructies. Met de LEGO Builder app voor smartphones en tablets kunnen kinderen tijdens het bouwen inzoomen op de modellen in deze set en ze vanuit alle hoeken bekijken. De LEGO® stenen voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en worden getest om er zeker van te zijn dat elke bouwset voldoet aan strikte veiligheidsnormen, waardoor je met een gerust hart kunt spelen.

Kortom: deze LEGO® Avatar Huis in Metkayina rif (75578) speelset is een echte must-have voor iedere Avatar fan. Herbeleef je favoriete momenten uit de film en bedenk je eigen avonturen met deze prachtige LEGO set. Bestel hem nu en bouw je eigen versie van Pandora!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:42

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 58.00 (10-07-2023) € 79.99 (18-05-2023) € 64.83

Ook aanbevolen:

foto van lego set75574

Toruk Makto & Boom der Zielen

foto van lego set75573

Zwevende bergen: Site 26 & RDA Samson

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.