Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Payakan the Tulkun & Crab Suit 75579

Duik in de betoverende oceaanwereld van Avatar met de LEGO set 75579.
Deze set bevat een verstelbare tulkun figuur, een krabvormige duikboot en 3 minifiguren.
Gebruik de LEGO Builder app voor een interactieve bouwervaring.
Ideaal voor fantasierijk spelen en display.
Geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar.
Ontdek zelf alle mogelijkheden!

Waar is LEGO Payakan the Tulkun & Crab Suit 75579 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 7919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 99.9919-09-2024

Bekijk meer Lego Avatar sets

aantal lego stenen icoon
761
leeftijd icoon
10+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2024
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
75579
lego insiders punten icoon
650
punten

Duik in de betoverende oceaanwereld van Avatar met de LEGO® Avatar Payakan the Tulkun & Crab Suit (75579) bouwset! Deze set is perfect voor zowel kinderen als fans van de film die graag hun favoriete momenten opnieuw willen beleven of hun eigen Avatar-avonturen willen creëren.

De set bevat een verstelbare tulkun figuur, een krabvormige duikboot, en 3 minifiguren van Lo'ak, Tsireya en een krabvoertuig bestuurder. Met deze personages en voertuigen kunnen kinderen hun fantasie de vrije loop laten en hun eigen verhaallijnen bedenken.

Maar dat is nog niet alles! Deze LEGO Avatar set bevat gedrukte bouwinstructies en een digitale bouwpartner in de vorm van de LEGO Builder app. Met de app kunnen kinderen hun modellen van alle kanten bekijken met de zoom- en draaifuncties, waardoor het bouwen nog leuker wordt.

De Avatar sets van LEGO zijn ontworpen met opvallende voertuigen, machines, dieren, wezens en personages in een buitenaards natuurthema. Ze zijn ideaal voor fantasierijk spelen en als displaymodel. Verzamel en combineer LEGO Avatar sets om je eigen versie van Pandora te bouwen en de speelmogelijkheden uit te breiden.

Daarnaast is deze LEGO set een fantastisch cadeau-idee voor iedereen die van Avatar houdt. Geef het cadeau tijdens een verjaardag, de feestdagen of gewoon zomaar tussendoor aan kinderen vanaf 10 jaar en fans van de tweede Avatar film. En met de displaystandaard kunnen ze hun favoriete scènes uit Avatar: The Way of Water tot in detail nabootsen.

De tulkun, zonder de displaystandaard, is ongeveer 8 cm hoog, 39 cm lang en 32 cm breed. De LEGO stenen voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen, zodat ze consistent en compatibel zijn en steeds opnieuw gebruikt kunnen worden. Bovendien worden alle LEGO onderdelen getest op veiligheid, zodat uw kind veilig kan genieten van deze onvergetelijke bouw- en speelervaring.

Ga op avontuur in de oceaanwereld van Avatar met de LEGO® Avatar Payakan the Tulkun & Crab Suit (75579) bouwset en ontdek zelf alle mogelijkheden die deze set te bieden heeft!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:42

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 79.00 (25-05-2023) € 99.99 (18-05-2023) € 89.50

Ook aanbevolen:

foto van lego set75575

Ilu Ontdekking

foto van lego set75576

Skimwing avontuur

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.