Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO De scheve toren van Pisa 21015

Met LEGO set 21015 bouw je jouw eigen replica van de scheve toren van Pisa.
De set bevat een boekje met informatie over de geschiedenis en het ontwerp van de toren.
De LEGO Architecture serie is perfect voor architecten en inspireert bouwers over de hele wereld.
Deze set is ideaal als display en het ontwerp is gemaakt door Adam Reed Tucker.
Bestel nu en beleef urenlang bouwplezier!

Waar is LEGO De scheve toren van Pisa 21015 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Architecture sets

aantal lego stenen icoon
345
leeftijd icoon
12+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2015
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
21015
lego insiders punten icoon
0
punten

Ben jij een echte architectuur-fan en wil jij de bekende scheve toren van Pisa bouwen? Dan hebben wij de perfecte uitdaging voor jou! Met LEGO set 21015 De scheve toren van Pisa bouw jij jouw eigen fascinerende replica van dit prachtige monument.

De set wordt geleverd met een boekje waarin je alles kunt lezen over de geschiedenis en het ontwerp van deze beroemde toren, zowel in het Engels als in het Italiaans. Maar maak je geen zorgen als je een andere taal spreekt, het boekje is ook te downloaden vanaf LEGO.com/architecture.

De LEGO Architecture serie is niet alleen perfect voor architecten en ontwerpers van de toekomst, maar inspireert ook bouwers en fans van over de hele wereld met LEGO versies van bekende gebouwen. Verzamel alle modellen uit de LEGO Landmark en Architect series om jouw eigen architectuurcollectie compleet te maken.

Met een hoogte van 25,9cm, breedte van 11,2cm en diepte van 11,2cm is deze set perfect als display op jouw bureau of boekenplank. Het originele ontwerp is gemaakt door Adam Reed Tucker, een maker van architectuurmodellen die bekend staat om zijn duidelijke en gedetailleerde bouwinstructies.

Zorg dat jij deze unieke set in huis hebt en ga aan de slag met het bouwen van jouw eigen Pisa-toren. Bestel nu LEGO set 21015 De scheve toren van Pisa en beleef urenlang bouwplezier.

Laatste update: 2023-12-29 09:41:41

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set21034

Londen

foto van lego set21018

Hoofdkwartier van de Verenigde Naties

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.